Viime sunnuntaina Tampereen Olympia-korttelissa järkättiin vintage-tapahtuma, jossa oli myyjinä sekä yksityisiä että yrityksiä. Pyörähdettiin siskoni kanssa tapahtumassa tekemässä kierrätyslöytöjä, ja samalla totesin, että ensi kerralla haen mukaan myyjäksi.

Tuollaiset teemakirppikset ovat äärimmäisen toimivia, sillä silloin paikalle tulee juuri oikea kohdeyleisö. Tapahtumassa hinnat olivat enemmän kuin kohdallaan ja myytävät erittäin kiinnostavia.

Kirjabongarina olin kohtuullisen iloinen, kun löysin entisen joukkuekaverini pöydästä kenkäkirjan New Shoes - Contemporary Footwear Design. Tarkemmin sanottuna järkälemäisen kuvakirjan nykyajan suunnittelijoiden taidonnäytteistä. Hintakaan ei päätä huimannut, sillä kirja vaihtoi omistajaa 5 eurolla. 

Kotona sivuja tarkemmin tutkiessa törmäsin myös kahteen suomalaiseen suunnittelijaan, Julia Lunsdsten ja Minna Parikka. Aika kiva yllätys, sillä kirja on kuitenkin vuodelta 2007, jolloin edellinen oli vasta aloittanut. 

Viimeisestä kuvasta inspiraatiota kalmasukkahousujen paluuta varten...

Kalmikset, niin kauheat että melkein jo ihanat. 

Ps. Huldan kirppiksellä Toijalassa pöydästä 66 löytyy meikäläisen helmoja myynnistä, vein täydennystä maanantaina ja loppuviikosta taas uudelleen. Kirppiksen takkirekiltä löytyy myös Klingin vaaleanpunainen villakangastakkini (ei ole varsinaisen pöydän rekissä, ettei laahaa maata), jos jollain on tarvetta erikoisemman väriselle talvitakille. 

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat