Olen järkyttynyt, kukaan muu ei näköjään jaa rakkautta Crittersejä eli Nakertajia kohtaan! Tai sitten minä olen vaan niin vanha, ettei kukaan muu muista näitä muinashirvioitä :D Minun omat suosikkipalleroni seikkailivat parissakin 80-luvun suht hysteerisessä kauhuleffassa (Critters), oikein ehtaa kasarilaatua. Pienet, karvaiset, pyörivät ja kovin terävähampaiset Crittersit olivat piilossa juuri siellä missä et niiden halunnut olevan... sängyn alla, postilaatikossa... nakertaen koipeasi rousk rousk!


Pöh mikään Gremlins, Crittersit FTW!

(Joojoo, tykkäsin Gremlinseistäkin, mutta Crittersit ovat silti ikisuosikkeja!)

Ps. Frankenweenie voittajat: Weenie! ja Blackiejack!

Kommentit (27)

Henna
1/27 | 

Toi Jaki ja Nuka on yllättäen tuntematon sarja kaikille muille mun tutuille paitsi silloisille parhaille ystävilleni. Välillä oon jo aatellu että kuvittelin sarjan olemassaolon kokonaan :).

Nakertajista jäi aikoinaan kaverin veljelle kamala vessa -kammo, tais jossain kohtauksessa ilmestyä hirviöitä pöntöstä. Oi aikoja, ku "kauhu" -leffoja sai kattella alle 10 -vuotiaana.

Tiiano
2/27 | 

Voi APUA, joskus pienenä näin pätkän tuosta elokuvasta ja se on aina silloin tällöin nostanut esiin muistoja. Olenkin aina ihmetellyt noita hirviöitä, nyt sain nimenkin esiin. Voisikin katsoa tuon elokuvan joskus, hehs. :)

4/27 | 

Olinkin ihan unohtanut nämä "suloiset" karvamöykyt. :D

Onnea voittajille ja mukavaa lauantai-iltaa sulle! :)

Memmu
10/27 | 

Hahahaa, siis aivan mahtavaa! :D Mä olen monta monta vuotta pohtinut, että mikäköhän se oli se leffa, jossa oli pieniä mustia karvasia ja pelottavia otuksia, ja jonka katsominen mulla jäi joskus skidinä kesken. En ole asiaa jaksanut koskaan sen kummemmin selvittää ja nyt vastaus löytyi tästä sun postauksesta! Sen on pakko olla just näitä leffoja, ei voi olla mikääån muu. :)

13/27 | 

Sky Channelilta tuli myös Inspector Gadget. Se oli mun lemppari, mut kun yritin aikuisena sitä kattoa niin sehän oli ihan hirveän huono :P

15/27 | 

Oi, Critters nuo ovat kyllä hyviä elokuvia 80-luvulta =) Tuli katsottua kaikki osat. Vaikka kyllä ensimmäinen osa on paras.

Asiallistako?
16/27 | 

Onko yhden hahmon (Gremlins) dissaus blogitekstissä mielestänne asiallista vaikka kommenttia lievennetäänkin lopussa. Mielestäni ei. Pyysithän ihmisiä nimenomaan kertomaan oman suosikkihahmonsa. Itse en suosikkihahmostasi ole kuullutkaan ennen tätä...

JONNA
17/27 | 

Hehe! Muistan kyllä nakertajat. Kauheita otuksia! Meillä oli omat nakertaja -leikitkin noihin aikoihin, Turtles ja He-man leikkien ohessa. ;)

Rentula
19/27 | 

<3 Critters <3 Näillä viehättävillä pikkuveijareilla on super-ihana nauru! Siitä on liian kauan aikaa, kun viimeksi näitä elokuvia katselin, joten pakko pian korjata vahinko.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012