Kaikista Suuri Käsityö -lehdelle suunnittelemistani vaatteista tämä teatteritakki on suosikkini. En voi ymmärtää, miten SK:lla osattiin vangita piirrustukseni/suunnitelmani ydin näin täydellisesti. En kuitenkaan ole mikään huikea talentti piirtämisessä, mutta ehkä osasin sen sijaan selittää ideani perinpohjaisesti :D

Juhla-asussa näyttävän platinan värisen takin seurana mustat asusteet: Sonia Rykielin H&M:lle suunnittelemasta mallistosta "timanttipanta", Minna Parikan sushilaukku ja kiiltonahkakorkkarit. 

Tätä kirjoittaessa tajusin juuri, että nyt voisin itseasiassa vilkaista Suuri Käsityö -lehtiäni myös neulejuttujen osalta! Huikeaa! En ole koskaan katsonut lehdistä kunnolla kuin ompelukaavoja, koska en tietenkään ole osannut neuloa, joten mitä hyötyä. Nyt voisin katsastaa neulemalleja sillä silmällä, että löytyisikö joukosta helppoja aloittelijaohjeita. 

Kommentit (1)

Varjosudenhetki
1/1 | 

Noni, rohkeesti vaan puikkoihin! Jos osaat neuloa oikeaa ja nurjaa, osaat tehdä villasukan. Novitalla on hyvät ohjeet sekä kuvina, tekstinä että videona. Kantapäätä ei tarvii pelätä. :) Ja sit kun oot tehnyt muutamat perussukat, voikin jo alkaa vilkuila kirjoneuleiden suuntaan... : D 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat