Minä en olemukseltani ja tanssikyvyiltäni ole ihan ballerinamateriaalia, mutta se ei estä käyttämästä aina silloin tällöin possunvaaleanpunaista hametta. Ballerinahenkiset hameet toimii ihan hyvin myös arjessa, erityisesti pidän tästä H&M:n vanhasta hameesta mustan parina. Kontrastia nääs. Musta goottihenkinen lyhyt neulepaita on kirppislöytö.

Minulla meni vähän turhan kauan ymmärtää, että nämä napamalliset paidat ja topit ovat itseasiassa hameita käyttävälle mitä parhaimpia muotihömpötyksiä, koska niiden helmaa ei tarvitse änkeä vyötärönauhan alle. Joskus muotihömpötyksistä saa järkeviäkin palasia vaatekaappiinsa. Toinen tähän vastaavaan kategoriaan putoava vaatekappale on peplum-paita. Ja peplum-topit tottakai myös, ne istuvat mitä parhaiten hameiden kanssa, peplumin röyhelöhelman laskeutuessa hameen päälle. Tarpeeksi juhlavalla peplumilla saa itseasiassa luotua näppärästi ns. juhlamekkoja tavallisistakin muhkeahelmaisista hameista, kokeilkaa vaikka.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011