Oliko wanhan ajan cowboy-hatuissa jonkinlainen narukiinnitys leuan alle, koska miten ne hatut ovat muuten pysyneet päässä tuulisilla preerioilla laukatessa? Tätä on tullut pohdittua monena aamuna sotkiessaan fillarilla aamuisin kohti asemaa, että naru olis tosihyvä. And world peace.Olin tuona päivänä kaktus kurkussa ja pää räkää täynnä, ja kaipasin jättineuleen (H&M) lämpöä. Terveet ihmiset taisivat hikoilla viimeisissä +20 asteen lämpötiloissa, siinä missä minä vedin Globalin lierihattua syvemmälle päähän.Mustavalkoraita toimii aina. Se vaan on niin. Yleensä raitahommat keskitetään raikkaaseen kevääseen, mutta muhkeat neuleet eivät katso vuodenaikaa. Minulla on meneillään (muutenkin kuin flunssan takia) kunnon neulebuumi pukeutumishommissa, olen nostanut kaikki vanhat neuleeni esille ja oikeastaan en muita haluaisi käyttääkään. Joka syksyinen villitys, kuinkas muutenkaan.

 

Kommentit (6)

pippa
1/6 | 

Narut ovat lehmipojille, hieno nainen käyttää hattuneulaa! Se on kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan nerokas hatunkiinnittäjä ja oiva asustekin vielä samalla.

Huolestunut
3/6 | 

Kiinnitin myös huomiota kypärättä ajamiseen. Tiedät varmasti, että kypärä on halpa henkivakuutus pyöräillessä. Aikuinen on myös se paras esimerkki lapselle. Miksi lapsi köyttäisi kypärää, jos vanhempi, opettaja tai muu aikuinen ihminen ei käytä. Kypärän käytöstä tulee äkkiä lapsenkin mielestä noloa ja lapsellista, jos aikuiset eivät näytä hyvää esimerkkiä. Siinä vaiheessa on turha perustella kypäröttömyyttä kampauksen latistumisella kun oma kallo on halki. Tulen aina hyvälle mielelle kun näen kanssapyöräilijän ajavan pyörällä ylpeänä kypärä päässä.

No mutta siinä oli päivän saarnaosuus, jokainen tekee omat ratkaisut asian suhteen.. En kestä kuinka herkullisen värinen tuo hattu on. Niin olen rakastunut ❤️

rosa
4/6 | 

Cowboyhatuissa on se muotoilu sellainen ettei tuuli ota lippaan, eli jäykkä, edestä matala ja sivuilta korkea.

myohmy
6/6 | 

En ole yhtään hattuihminen, mutta hakaneula voisi tosiaan toimia. Ja samaa mieltä: pyöräillessä on pidettävä kypärää!

Pakko kommentoida hieman kootusti viime postauksiin: miten te oikein pärjäsitte Japanissa?

Toi neule on ihana, raidat!! Tosin itselläni neulekausi saa odottaa kun edelleen 14 lämmintä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010