Sitä luulisi että nämä omenat pikkuhiljaa loppuisivat mutta ehei, joka aamu ulos mennessä puiden alla on omenasade. Meillä kävi edellisillä viikoilla todella paljon kerääjiä omenapörssin ja blogin kautta, ja silti näitä vaan riittää. En uskalla edes ajatella mikä tilanne olisi ilman kerjääjiä! Hienoa että niin moni sai meidän puutarhasta tarvitsemansa omput :)
Tällä kertaa seisoskelen omenasateessa Jumperfabrikenin neuleessa (saatu), vanhassa tuunatussa kirppispaidassa ja viime aikoina erittäin tutuiksi käyneissä puukkarinilkkureissa. Mistä tulikin mieleen että nyt olisi oikea hetki ottaa käyttöön Swedish Hasbeensin mustat syysnilkkurini. Lisäksi tuli mieleen että vaatekaapissani olisi tilausta hyvin leikatulle mustalle villakangashameelle. Neuleet laskeutuisivat paljon nätimmin yläosasta istuvan hameen kanssa. Kumma kyllä näitä garderobin perusjuttuina pidettyjä vaatekappaleita ei tunnu olevan myynnissä missään! Periaatteessa voisi harkita tekevänsä myös itse, mutta inhoan vuorillisten vaatteiden ompelua ihan yli kaiken, kärsivällisyyteni kun on vähän lyhyttä sorttia ja pääsääntöisesti en käytä kaavoja joten... tämä yhtälö on tuhoon tuomittu :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (16)

Riikka

Hih, taisi hupsahtaa freudilaisen hauskasti yksi j liikaa, kerjääjiä vs. kerääjiä. Mua alkoi hihityttämään ajatus omenakerjäläisten laumasta teidän pihalla "Hei rouva, oisko yhtä omppua heittää? Anna ny yks, ihan pieni vaan!"

Katrinsessa

Omenakerjääjät ovat tehneet tehtävänsä ;) Liekö tarkoituksellinen vai kirjotusvihre :D Silti piti heti kommentoida.

myohmy

Krhm, kerjäläisiä teillä liikkuu? :D On varmasti urakka päästä noista eroon, mutta usko pois, ensi vuosi voi olla taas ihan erilainen ja huomaat, että teillä on puissa muutama hassu omena. Tässä muutaman vuoden omakotitalossa vanhaa pihaa ihmetelleenä voin todeta, että elämä on... :)

Roosa

Hei joko se arvonta suoritettiin missä oli se hieno musta paita...? Vai menikö multa ihan ohi?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011