Lauantainen kaunis kevätpäivä sai aikaan akuutin hellemekkokuumeen, ja nappasin vaaterekiltä Olivia Rougen ompeleman omenamekkoni. Tällaisia perus hellemekkoja pitäisi oikeastaan olla vaaterekki täynnä, sillä se on helpoin mahdollinen tapa saada itsestään nopeasti ihmismäisen näköinen. Siis silloin, kun on jonkin menon vuoksi ihan pakko irroittaa kädet mullasta. Onko tämä hyvä hetki alkaa haaveilla eläkeiästä, että voi keskittyä puutarhanhoitoon 24/7? Olen vähän kade naapureilleni jotka ovat jo eläkkeellä ja ehtivät myllätä kaunista puutarhaansa koko päivän :D Nykyään käsitykseni hauskanpidosta on rikkaruohojen kitkeminen ja perunamaan laittaminen, eikä tämä ole vitsi.
Ihmiseksi naamioitumisen välineinä toimivat myös Parikan rusettikengät, näistä en luovu vaikka multaa kynsien alta löytyykin.

Odotan tätä tulevaa kesää niin paljon, nyt pääsen ottamaan kaiken irti puutarhasta ja voin touhuta Annin kanssa ulkona niin paljon kuin sielu sietää. Tyttö on ollut ihan innoissaan leikkilapioista, ämpäreistä, ja omasta pienestä keinustaan ja se ilo on harvinaisen tarttuvaa sorttia.

Iloista viikkoa jokaiselle :)

 

Kommentit (4)

Marion
3/4 | 

Kiva malli tuossa mekossa! Kaipaisin itse myös hihallista mekkoa...
Kuosi myös ihana! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011