Tänään on isien oma juhlapäivä. 

Minulle isä on elämän tuki ja turva. Isälle soitan jos sormi menee suuhun oikeastaan missä tahansa asiassa tai tulee muuten vaan ikävä. Isä keksii aina ratkaisun. Nykyään isäni on myös pappa tyttärelleni, ja se on entisestään sitonut meitä yhteen. Isällä ja minulla on aina reikä sukassa, mutta meitä se ei haittaa. Kiitos isä että olet. 

Myös mieheni on isä. On upeaa seurata isän ja tyttären välitöntä yhteyttä, leikkejä ja sanatonta ymmärrystä. Annilla ja Sakulla on ihan omat jutut. Olen onnellinen ja onnekas, että miehelläni oli mahdollisuus jäädä yli vuodeksi kotiin tyttäremme kanssa. Toivoisin samaa mahdollisuutta jokaiselle isälle. Kiitos Saku että olet. 

Parasta isänpäivää jokaiselle isälle!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat