Luin espanjalaisen María Dueñasin Ommelten välinen aika -tiiliskivikirjan raskausaikana, kun olin liikuntakyvyttömänä kotona. Kirja kertoo ompelijatar Siran tarinan aina lapsuudesta asti, ja tapahtumapaikka on 1900-luvun alkupuoli Francon ajan Espanjassa, myöhemmin myös Marokko. Suosittelen tutustumaan ilman muuta kirjaan, mutta nyt on mahdollisuus myös katsoa Ommelten välinen aika TV-sarjan muodossa. Yle Teema otti 17-osaisen sarjan ohjelmistoonsa ja se alkoi viime viikolla.

Pahoittelut että vinkki tulee hieman myöhässä, tajusin itsekin asian vasta sarjan alkamisen jälkeen. Mutta ei hätiä mitiä, neljä ensimmäistä jaksoa näkyy vielä Areenassa "Ommelten välinen aika".

Olen ehtinyt itse katsoa vasta ensimmäisen jakson ja pakko kehaista taas kerran espanjalaista laatua, sarja näyttää todella ihanalta ja paikkaa hyvin Velvetin jättämän aukon.

Ps. älkää antako sen häiritä että Sira vaikuttaa aluksi suoranaiselta naiivilta bimbolta, hän maksaa kyllä kovat oppirahat tekemistään valinnoista.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Pakko myöntää, että olin erittäin surullinen Velvetin loputtua, mutta kyl tuo ommelten välinen aika korvaa sen aivan mainiosti. Täytyypäs ottaa tuo kirja luettavaksi seuraavaksi :D

pete_84
2/3 | 

Velvet jatkuu syksyllä yle paljasti minulle että loppukaudet näytetään syksyllä

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010