Surauttelin tuossa viime viikolla makuuhuoneeseen vähän lisäväriä niistä kukerruskankaista joita jo täällä blogissakin vilautin. Ideana oli tehdä seinän taulukollaasiin sopivat tyynyt sängylle, ja Annin pinnikseen pussilakana ja (koriste)tyyny.


Oli kiva uudistaa nuo ikivanhat huonokuntoiset jättityynyt, ne saivat uuden elämän heti kun vaihtoi päällisen. Miten pieni helppo fiksaus voi saada aikaan niin ison muutoksen. Ankeasta tyynystä huikeaksi kukkamereksi, ei paha.

Annin sängyn tekstiilit ovat nyt yhtenäisessä linjassa muun makkarin kanssa. (Väri)kaaoksen keskelläkin on hyvä pitää pienen pieni punainen lanka. Tein kaksipuoleisen pussilakanan joka ei kaipaa päälle päiväpeittoa. Punainen viuhkatyyny oli luokkaa ihan sama sopiiko tämä minkään kanssa yhteen mutta tuota kangasta on pakko saada.
Kankaille tuli hintaa vajaa 50 euroa joten kovin kallis projekti tämä ei ollut.

Seuraavaksi pitäisi sitten ommella verhot, siinäpä homma mitä inhoan oikein tosissani. Mikään ei ole niin tympeää kun surruutella metrikaupalla suoraa reunaa, paitsi jos sattuu omistamaan nopean ja tehokkaan teollisuuskoneen (meillä sanottiin ompelimossa sitä palttariksi, en tiedä mikä on oikea nimitys). Verhokangas tuijottaa minua syyllistävästi jo tuossa pöydällä että tarttis käydä hommiin.

Kommentit (15)

1/15 | 

Lopputulos on kyllä ihanan riemun kirjava! :) Miten paljon saakin aikaan niin pienellä jutulla kuin kangas? Uskomatonta. Harmi, että minä ja ompelukone olemme verivihollisia (miten ne kaikki langat voi mennä sekaisin ennen kuin edes olen ehtinyt tehdä mitään?). Täytyy pitäytyä neulomisessa. :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Ihmettelen täällä parhaillaan samaa, aika kolkon näköinen punavalkoinen huone on muuttanut ilmettä pelkkien taulujen ja tyynyjen avulla ihan erilaiseksi! Ajattelen aina että sisustaminen on kallista, aikaa vievää ja vaatii melkoista suunnittelua, mutta taas tuli todettua että pikku jutuista se kodikkuus vaan sittenkin tulee :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

2/15 | 

Oi että, oon rakastunut noihin tauluihin, ja nyt vielä noi tyynyt! Ihania, niinkuin teidän sisustus muutenkin. Onko sulla noissa vetoketjut vai onko kaikki saumat kokonaan kiinni? En oikein tiedä ompeluhommista mitään, mutta alkoi nyt vähän kiinnostaa.. ;)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Sit vaan tauluttamaan omaa kotia, ei ole kovin kallista eikä vaikeaa tuo tapettien tauluiksi duunaaminen :)

Ompelin kokonaan kiinni ja ratkon sitten sauman kun on tarvetta pyykätä. Mutta tätä en suosittele sellaisille tyynyille missä nuhjataan päivittäin, ainoastaan koristetyynyille joissa pesuväli on pidempi.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Lapard
3/15 | 

Ootko hei kokeillut pikasaumaajaa verhoissa? Sitä silitettävää liimanauhaa. Ainakin itsellä toimii ja on muuten helppo kun ei tarvitse kuin silitysraudalla vetää verhon reunaa pitkin :) ja kestää konepesunkin.
Nimim. ei enää ikinä verhojen ompelua koneella!

Emmaus
4/15 | 

Minkä verran teidän huushollin mies sanoo mielipiteensä näihin sisustusasioihin? Onko teillä kummallakin sama maku vai saatko sie vaan tehdä oman silmän mukaan? :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

mies ei varmaan huomaisi vaikka siirtäisin sängyn olohuoneeseen :D eli sitä ei kiinnosta. Jos miehestä jotain pitää nyhtämällä nyhtää irti niin sen mielestä pitää olla värikästä (kirkkaita oikeita värejä), ei vaaleaa eikä valkoista eikä röyhelöitä. Me jaetaan sama maku ralliruutulattioihin, retroturkoosiin/siniseen ja punaiseen..

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Maarit
5/15 | 

Ihanaa väriterapiaa:) Todella kauniit värit ja ilahduttava kokonaisuus. Hymy nousi kasvoille!

annika
6/15 | 

Ah, voisko söpömpää olla kuin Annin sänky näissä uusissa väreissä <3 Muutenkin todella hyvä muutos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012