Ensin omppuhommat. Laskin tuossa 25 täyden sadon omenapuuta meidän pikku pihapläntiltä eli voisi jopa sanoa että got apples...! Jos teillä on tarvetta isolle määrälle omenaa esimerkiksi hevosille, peuroille tai vaikka mehuasemalle vietäväksi ja omassa pihassa ei omppuja ole, saapi laittaa sähköpostia allekirjoittaneelle, yhteystiedot löytyy sivubannerista.

Meikän lannistunut ilme kun tajusin näiden puiden todellisen määrän :D tsiisus!


Sitten ompuista urheiluun. Huomenna lauantaina pelataan Tampere Areenalla kaksi roller derby Suomi Cupin matsia, Kallio - Turku (klo 13) ja Tampere - Lahti (klo 16), eli tulkaatte katsomaan jos lauantai-iltapäivän ohjelma on vielä hakusessa.


Facebook eventistä lisätiedot KLIK!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (16)

wenkula

Ehkä tämä kolmannen kerran onnistuisi? Olen jo kaksi kertaa lähettänyt kommentin mutta mitään ei tapahdu :D
Omenoita olisi ihana saada mutta taitaa minun kohdallani olla helpompi kun ostan ne kaupasta. Nimittäin kun olen autoton ja kortitonkin + liian laiska kävelläkseni teille täältä tampereelta :D

wenkula

Kommentointi sujui heti kun poistin tuosta kotisivu kohdasta oman blogini osoitteen. (Blogini on siis livejournalissa)

Paula

Suosittelen ehdottomasti viemään omppuja mehustamoon! Juurikin vein itse 80kg joista tuli reilu 50l pastöroitua mehua. Ja mehu on 100%:sesti sitä itteään eikä mitään muuta :) Ja säilyy vuosikausia. Hinta tietysti vaihtelee mehustamoittain, mutta tämä keikka kustansi n. 140e.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

et kuule uskokaan millainen epätoivo alkaa iskeä :D näitä on ihan tolkuton määrä, siis niin että satokin on vielä ihan tapissa, ei vahingossakaan yhtäkään kitsaasti tuottanutta puuta huhuh! Mutta nyt kun nähdään mitä lajia on tarjolla, karsitaan osa puista veks omenakauden päätyttyä.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Mun oli tarkoitus tulla nasuilemaan huomenna, mutta miäs ilmoitti, et sille päivälle on tyhjennettävä kalenteri jonkun yllätyksen takia.

Rakakastan noita sukkiksia.

Lalaa

Eläintarhoille voi lahjoittaa myös omppuja, jos niitä on aivan liian kanssa. Siitä en tiedä, mitä tarhoja teillä on lähellä :)

Nelle

Oletkos huomannut että Fcebookissa on myös ryhmä Omenapörssi Tampere, jossa voi ilmoittaa omenista monille samalla?

Itse olen jo päässyt vauva-ajan ohi jo kolme kertaa ja esikoisenkin olen ehtinyt laittaa lentämään omaan pesään. Joten en kommentoi mitään vauva asioihin :P
Mutta noihin sukkiksiin kyllä. Nimittäin olen tuollaisia kovasti miettinyt mutta vasta nyt nään miltä ne näyttävät päällä ja nyt on pakko käydä ostamassa tuollaiset.
Mukavaa vanhemmuutta teille :)

Eve

Moi!

Aion sukeltaa kantoreppu-viidakkoon ja kysymys liittyykin tuohon reppuunne...onko hyvä?! Sit olis niitä manducoita ja tulareppuja...harkitsitteko niitä? Kuka näistä ottaa selvän...phuuh!

Gepa

Me ollaan ehkä ensiviikolla suuntaamassa Tampereelta Hämeenlinnaan ja takaisin ja omputhan olisi sopivasti matkan varrella :D Laitan sähköpostia kunhan selviää tuo meidän ompputarve + toteutuuko reissu.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011