Sataa, paistaa, sataa rakeita, paistaa. Yritä nyt tässä sitten laittaa puutarhaa tai pukeutua järkevästi. Pääsääntöisesti olen mestari valitsemaan aina väärät vaatteet ja joko jäätymään kuoliaaksi tai läkähtymään kuumuuteen. Joka säällä mekko päällä, siinä sitä pukeutumismantraa meikäläiselle.Keltainen sifonkimekko on kirppislöytö, Nanson Paulakukka-sadetakki saatu blogin kautta. Moni ei pidä keinomateriaaleista vaatteissa lainkaan, mutta minulla on pari poikkeusta. Sifonki on yksi suosikkimatskujani, sillä se säilyy ilmavana ja melko rypistymättömänä matkalaukussa, eikä sitä tarvitse pahemmin silittää pesun jälkeen. Olen valmis antamaan paljon anteeksi materiaalille jos sitä ei tarvitse silittää. Välillä sifonkivaatteessa on sellainen olo kuin olisi käärinyt itsensä muovipussiin, mutta koska vaatteeni ovat yleensä melko väljiä ja käytän alusmekkoja, ei elmukelmutus käy ylivoimaiseksi.
Kiitos kaikille jotka olette kommentoineet tuota Wild Duck jne Hunting -laukkua, ehkä tämän omituisen merkin arvoitus joskus selviää. Osa on siis kertonut että on ostanut samaa merkkiä olevan laukun 80-luvulla kaupasta, joten se kumosi oman teoriani siitä että tämä olisi vanha mainoslaukku eli jonkinlaista promotavaraa.

Kommentit (3)

AnneH
1/3 | 

Mulla on ollut sama laukku 80-luvun loppupuolella, näitä oli kahta kokoa ja mulla oli se isompi malli. Muistaakseni ihan vain tavaratalosta ostettu ja satasen verran maksoi markoissa....käytin niin kauan kuin sarana kesti :)

Tanttu
2/3 | 

Mulla on sama laukku, ruskeana! Se oli aikanaan yks lempilaukuista ja olen sen joskus kirpparilta ostanut muisteekseni vitosella
Itsekin olen miettinyt laukun historiaa ja merkistä tuli vain Englanti mieleen ja siihen olen jäänyt. Ehkä laukun historia vielä selviää ☺

Outi
3/3 | 

Kirjoitit, että käytät alusmekkoja. Sattuisitko tietämään mistä päin Tampereelta voisi saada kohtuuhintaisia puuvillaisia tms luonnonkuituisia alusmekkoja? Äitini kaipailee sellaista siskoni yo-juhliin ja hänen ihonsa ei kestä keinokuituisia mihin ollaan tähän mennessä törmätty.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012