...että postilaatikosta tupsahtaa kevätkuvastot! Blogiani pidempään lukeneet varmasti muistavat tämän pikku harrastukseni ympyröidä kevätkuvastoista kaikki unelmavaatteet, vailla mitään budjettirajoituksia. Tämä on jäänne teiniajoilta, kun asuin vielä Viialassa missä ei ollut yhtäkään vaatekauppaa. Silloin taviksilla ei ollut myöskään nettiä (vanha, minäkö), että olisi voinut edes jossain ihmetellä uusimpia muotisuuntauksia (katumuotitarjonta Viialassa oli raitaverkkarit ja pilotti). Vaateintoilijan oli pakko repiä huvinsa muotilehdistä ja kuvastoista. Ja vaikka kuvastot sinällään ovat menettäneet nykyaikana merkityksensä, jatkan silti ympyröintiharrastustani koska se on yksinkertaisesti hauskaa.

Henkan kuvasto lupaa kevääseen ilokseni mintunvihreää...


...ja kauhukseni leopardikuosia päästä varpaisiin. Juttuhan on niin, että minä olen leopardikuosinarkkari. Mutta välttääkseni näyttämästä Peggy Bundylta, pitäydyn ihan pikkupikkuleojutuissa vaan. Tarvitsen tulevana keväänä kaiken tahdonvoimani että EN haksahda tähän päästä varpaisiin kissanaisena -muotiin, koska jos annan pikkusormen... minusta ei suinkaan tule punaista mummoa vaan leopardimummo. Ymmärrätte varmaan, että joudutte tässä kevään aikana vakuuttamaan minulle useaan otteeseen kuinka jäätävältä näyttää nainen joka on pukeutunut leokuosiin nilkoista kaulaan saakka... Help!

Eräs lukija kuittasi minulle hetki sitten pilke silmäkulmassa kuinka tyylini on muuten kiva, ainoastaan leokuosirakkauteni tekee minusta semisti epäilyttävän. Olen täysin samaa mieltä :D

Ps. tunnustan, minulla on kotikäytössä leokuosinen mekko, jolla aion muodikkuuden varjolla livahtaa tänä keväänä myös ulos. Ha!

Kommentit (25)

Daisy
13/25 | 

Mä oon kyllä jo siirtynyt tonne leopardimummouden puolelle :D Tilasin nimittäin just H&M:n aleista leokuosisen takin, jossa (toivottavasti, siltä ainakin näytti) on karvainen pinta! En vaan voi sille mitään, että mulla tulee leokuosisista takeista heti mieleen teddyt (http://www.garageland.fi/fi/teddy-boy-leopard-drape.html) ja koska olen niihin ihan heikkona niin... :D Ei se väärin oo, että näyttää välillä vähän friikiltä. Tai Peggy Bundylta :D

Mari!
14/25 | 

Milloin tuo kuvasto on tullut? :O ei ole tippunut vielä meidän postiluukusta.. Epäilin jo poikaystävääni sen piilottamisesta :D (ei kuulema ole piilottanut) Uuden kuvaston selailu on just parasta! Itse taitan aina sen sivun kulman, josta löytyy jotain ihanaa. Sitten voi alkaa karsimaan mitä raskii tilata ja mitä jää kyttäämään alennusmyynteihin..

Cerp
15/25 | 

Yllätä kaikki ja aloita uusi mummomuoti viidenkymmenen vuoden kuluttua: punainen leopardimummo! :D

16/25 | 

Mä tunnustan. Ympyröiden sijaan piirtelen sydämiä lähes kaikkiin mahdollisiin "muotikuvastoihin", oli se sitten Anttilan tarjouslehtinen tai ihan vaikka HM:n postimyyntikuvasto. Mieluisat tuotteet on ihan vaan pakko merkata pienellä sydämellä:D

Kerttu
18/25 | 

Tiedän niin tunteen 80-90 - luvuilla ja ne kuvastojen saapumiset kun asuin pikkupaikkakunnalla täällä Pirkanmaalla Samaistun täysin.

Terhi
19/25 | 

Leopardimummot (välillä punaiset mummot) voi sitten kokoontua Kauppahallin Linkosuolle kahville kerran viikossa ;D Saavat kahvilatyttöset todeta, että "jaha, mummoilla on villi viikko menossa, kun ovat nyt oikein leopardikorkkaritkin kaivaneet laatikostaan" :D

20/25 | 

Mulla ei oo mitään muuta leokuosista kuin pari huivia, mutta mä niiiin rakastuin tuohon takkiin... Yritän nyt tässä jankata itselleni, että mä en voi sitä hankkia, koska en usko että sille tulis mulla niin paljoa käyttöä :D täytyy varmaan lohtushoppailla kaikkea muuta tuosta kuvastosta, haha.

Tipitii
21/25 | 

Samaa ikäluokkaa kun ollaan, niin on ollut näköjään samat harrastuksetkin ;) Tosin minä muistan selanneeni noita kuvastoja kaverien luona ja tarkasti mietin, mitä voisi tilata... :)

Emmi
22/25 | 

Tuo uusi kuvasto on paholaisen tuotosta: tilasin jo kauhean kasan kaikkea ihanaa kevääksi. Ja mintunvihreää, vihdoinkin! Joku muodinluojien herääminen kyseiseen väriin on tapahtunut, onneksi (voisin kirjoittaa romaanin mintunvihreän täydellisyydestä).

Tiina
23/25 | 

Minä harrastan aivan tätä samaa eli aina kun kuvasto napsahtaa postiluukusta, minä alan innosta puhkuen ympyröidä kaikkea. Joskus jopa annan vaatteille arvosanoja. :D Olen siis kai vienyt tämän astetta pidemmälle. ;)

Mymmeli
24/25 | 

Mulla on sama probleema ton leokuosin suhteen. Se vaan on niin ihana mutta valtavirta väittää toista. Ainoa syy miksen oo hankkinut leokuvioista talvitakkia on kaverit shoppailumatkoilla, jotka kiljuu kurkku suorana "mä en niin kulje sun seurassa enään!!". Ja Peggy Bundy on kaikkien aikojen tyyli-ikoni <3<3 P.s. Älä kuuntele minua. En oo oikea henkilö auttamaan vaan kuulun kanssasi samaan vieroitusryhmään. :D

Finventures
25/25 | 

Hih,

Kun H&M katalogi tipahti luukusta, tulit heti mieleen :)

Hassua, mitä asioita sitä assosioikaan arjessaan!

Mahtavaa vuotta 2013! Tosiaan, hyvää mieltä blogista kaikille :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013