Jonain aamuna niin kuontalo kuin lärvi kieltäytyy yhteistyöstä. En valehtele kun kerron, että tuona kyseisenä päivänä hiukseni olivat ottaneet mallia Donald Trumpista. Meillä oli kuitenkin synttärijuhlille lähtö edessä, joten Trump-tukan kanssa oli vain pärjättävä.

Miten? Aivan julmetun suurella rusettihatulla. Peittää sekä tukan että tarvittaessa myös koko naaman :D

Kirsi Nisosen ihana vanha rusettipäähine muistui mieleeni, kun siitä käytiin keskustelua kommenttiboxissa. Aika hienoa saada muistutus omista asusteistaan lukijapuolelta! Takki on henkkamaukan.

Yritin ottaa hattukuvaa ulkona mutta lumipyry ei oikein toiminut. Minuutissa Trump-tukkani kriisi syveni entisestään. Onneksi oli jättirusetti. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010