Joulukuusen rakentaminen on ihanaa! Mikään ei voita oikean kuusen tuoksua, siinä vaan on sitä jotain. Meidän kuusi on aika tummasävyinen, sillä jostain syystä kaikki koristeet mitä on jäänyt vuosien varrelta mukaan, ovat tummia. Tummanpunaista, kuparia ja kultaa. Ja kettuaiheisia koristeita. Hopeisia satunnaiskoristeita meiltä löytyy keittiöstä ja ripoteltuna ympäriinsä muutenkin, mutta kuusi on tumma. 

Anni keskittyi enimmäkseen ottamaan koristeita kuusesta pois, eikä suinkaan auttamaan minua :D Kettukoristeet ovat tytön lemppareita, mutta ne ovat kovin liikkuvaista sorttia eivätkä kuulemma halua olla kuusessa, vaan leikkimässä. Selvä. 

Mieheni mielestä yllä näkyvä kaveri on orava, mutta minusta se on ilmiselvästi kettu. Se seisoo neljällä jalalla, jotka ovat yhtä pitkät, joten kettu? Meillä on kaikki vielä ihan huiskin haiskin ja lahjat pakkaamatta, joten kiireinen ilta tiedossa :) onneksi tämä kiire on sitä mukavaa sorttia joten levysoitin päälle ja hommiin!

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 | 

Todella kaunis kuusi! Törmäsin blogiisi muutama päivä sitten ja selailin postauksia, piti laittaa bloglovinissa seurattaviin. Olin ollut aiemminkin tietoinen blogistasi, mutta olin kuvitellut pukeutumisesi erilaiseksi, oikeasti pukeudutkin tosi kivasti! 

pööpö
2/5 | 

Oravahan tuo on, vähän hassussa asennossa tosin. Sillä pitäisi olla pitkulainen nenä jos se olisi kettu.^_^

atomi
3/5 | 

Minustakin otus on orava, repolaisen hännänpää olis valkoinen ja kuono suippo. Mutta tosi hieno kuusenkoriste, olipa mikä oli. Tapetti muuten näyttää upealta kynttilänvalossa:-)

Sanjana
4/5 | 

Kettu tuo on :) vähä hönön mallinen ehkä, mutta mustat korvat paljastaa. Oravalla on samanväriset kuin turkki?

AlisaA
5/5 | 

Äänestän kyllä oravaa vaikka tassut onkin saman kokoiset. Taitaa kuitenkin olla oravan ja ketun risteytys kerava ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010