Olin lievästi sanoen hämmentynyt, kun törmäsin Heidin blogissa Vallilan promokuvaan:

Kuva Johanna Viljakaisen käsialaa.


kauno_bymatleenaissakainen-copy

kauno_bymatleenaissakainen-copy

Onko joku lainannut Nöpöä tietämättäni :D Tuo pöllömäinen tuima katsekin on ihan identtinen meidän karvaiseen kaveriimme! Nöpöhän on sekarotuinen maatiaiskissa, joten siksi harvemmin törmää samannäköisiin kissoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (15)

Kiko
4/15 | 

Heissan Nelliina!
Olen varmasti missannut täysin, että mihin toivepostauksia voisi ehdottaa, joten ajattelin laittaa ihan vaan tähän :) Vetelin monta sivua taaksepäin, kun muistin, että sieltä löytyy joku vastaava, mutta luovutin :D

Kuitenkin, itse toiveeseen! Olen parikymppinen nuori nainen ja painin edelleen saman ongelman kanssa; Työ- ja kouluhaku. Tuntuu, että vaikka pääsy haastatteluun aukeaisi, onnistun viimeistään siellä mokaamaan hommat liian persoonallisella tai persoonattomalla tyylillä. Olisi ihana, jos voisit tehdä postauksen siitä, minkälaisissa vaatteissa ITSE menisit työhaastatteluun, tai kouluhakujen haastatteluun ja minkälaisia neuvoja antaisit hakijalle vaatteiden valintaan :) Ehkä helppo juttu monelle, joka on oman tyylinsä löytänyt, mutta yllättävän vaikea asia tällaiselle tyylien ja kuosien viidakoissa haparoivalle, varsinkin kun l sanotaan, että työhaastattelussa vaatetuksen arvioiminen voi olla yllättävän tarkkaa ja iso asia! Löysin myös aihetta sivuavan artikkelin, jossa puhutaan siitä, miten työpaikalle näillä helteillä saa/ei saa pukeutua.

http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2011/07/04/ala-mene-ainakaan...

Myös tähän asiaan olisi hienoa saada mielipiteesi! Kiitos vinkeistä ja ihanasta blogista! nimim. täysin jo vuosia sitten Nelliinan Vaatehuoneeseen koukuttautunut!

Miia
5/15 | 

Pakko nyt vihdoin kommentoida, että meidän kisu on myös AIVAN samannäköinen! Aina kun blogissasi on kuvia Nöpöstä, hämmennnyn että mitä meidän kisu tekee tuossa :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
8/15 | 

agatha: siltä näyttää :D Nöpö alkoi valokuvamalliksi selkäni takana! Pervo mieli ;P

sohvi: on kyllä hämmentävän samanlainen kattila :)

heidi: kissat on aina <3

kiko: en ole koskaan aiheesta kirjoitellut, mutta saman ongelman kanssa on tullut tuskailtua niissä parissa haastattelussa jossa olen käynyt. Katsotaan jos saisin aiheesta jotain järkevää aikaiseksi, vaikka kokemusta aika huonosti onkin :)

Miia: hitto kun tänne boxiin ei voi ladata kuvia, olis hauska nähdä sun kattis :)

jerkku: kohta on Nöpö look-a-like porukka pystyssä :D tiedätkö onko kissassanne jotain osaa rotukissaa?

jenski: kissanhoitajamme Vuokko on varmaan salaa vienyt sen sillä välin kuvauksiin hahah :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Agatha
9/15 | 

Kikolle, minua rupesi ärsyttämään suunnattomasti kun luin tänään tuon taloussanomien pukeutumisartikkelin. Se oli taas perinteistä taloussanomien "näin suomalaiset mokaa" linjaa, jonka informaatioarvo oli noin nolla. Kai jokainen tajuaa, ettei asiakastapaamisiin voi mennä mikroshortseissa ja topissa kun taas jossain puutarhaosaston rikkaruohonkitkennässä lienee aika sama mitä sulla on päällä. Luulin, voin toki olla täysin väärässäkin, että työpaikoilla on joko suoraan pukeutumisohjeet, työnantaja toimittaa työvaatteet tai oma silmä sanoo työpaikan tyylin mukaan mikä on soveliasta pukeutumista. Tämä ei siis mitenkään kritiikkinä sinulle Kiko tai etteikö haastatteluihin pukeutuminen olisi haasteellista vaan vain avautumista taloussanomien typerästä artikkelista.

Sari
14/15 | 

Sen verran piti aiheen vierestä vielä mainita, että:

Sekarotuinen kissa ja maatiaiskissahan ovat kaksi eri asiaa... Sekarotuinen on kissa johon on tiedettävästi sekoittunut jotain rotua ja maatiaiskissa taas on oma "rotunsa", eli paikallinen jalostamaton maatiaiskissa.

Maatiaiskissoja on olemassa myös pitkäkarvaisia, joten niihin ei ole ollut välttämätöntä sekoittua mitään ulkopuolista rotua, vaikka pitkäkarvaisempia ovatkin. :)

Nöpö on kyllä todella kaunis kissaneiti. :)

Annika
15/15 | 

Lapsuudenkodissani oli aikoinaan aivan Nöpöltä näyttävä kissa, jonka nimi oli Pumpuli. Olenkin katsonut aina Nöpön kuvia haikeudella. Pumpuli katosi vuonna -94 ja sitä etsittiin kaikkialta tuloksetta. Joskus 2000-luvun alkupuolella näin samanlaisen kissan kävelylenkillä ja soitin äidille että olen löytänyt Pumpulin. Äiti sanoi että kissahan olisi jo reilusti yli 20 vuotias, joten ei voi mitenkään olla mahdollista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011