Ai vitsi, kyl nyt reissunaista jo vähän alkaa hymyilyttämään, josko sitä sittenkin pääsisi tänä iltana brittilään asti :) kaikki peukut pystyyn ettei tule mitään megamyrskyjä tai muuta vastaavaa ja päästään Veeran kanssa ihastelemaan Manchesteria!

Ja kaikille Suomessa viikonloppunsa viettäville menovinkkinä Ofelia Market Helsingissä lauantaina&sunnuntaina:


ofelia-520x373

ofelia-520x373

Kenkäjoulukalenteri pyörii viikonloppuna normaalisti, mutta noin muuten jätän koneen kotiin tällä kertaa, matkustan käsimatkatavaroilla ja en jaksa raahata mitään ylimääräistä :)

Kommentit (3)

tyttö
1/3 | 

Hyvää matkaa sinulle toivottelee yksi kateellinen!! Toivottavasti teet hyviä löytöjä ja toivottavasti sää on hyvä!!:D

Linda
2/3 | 

Oii!! Rakastanrakastanrakastan Manchesteriä!! Ihan mahtava kaupunki!! Ei voi muuta kun olla kateellinen, kun itse pääsee kyseisestä paikasta nauttimaan vasta joulun jälkeen... Ihanaa matkaa! :)

Katri
3/3 | 

Vitsi mua ärsyttää kun kaikki bloggaajat on tänä viikonloppuna ulkomailla ja jättävät koneet kotiin. Mitä mä nyt teen koko viikonlopun kun ei oo mitään luettavaa?? :D

Hauskaa reissua, nauti!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011