On olemassa kepeiden kesäkukkakuosien maailma ja sitten on tämä oma rakkaani, tummapohjaiset kukkakedot. Ihan ensimmäisiä itse ostamiani paitojani oli mustapohjainen Seppälän kukkapaita, jonka käytin 90-luvulla riekaleiksi. Oikeastaan sieltä asti kukkakuosi on kulkenut mukanani, välillä enemmän välillä vähemmän. Siihen väliin mahtui pinkkikausi, jota muistelen varmasti vielä mummonakin vedet silmissä nauraen. 

Talvi on oivaa aikaa tummasävyisille kuosille, sillä tähän aikaan kepeät kesäkuosit eivät yleensä innosta. Tässä alla H&M:n väljän ja pitkähelmaisen kukkamekon parina Edinburghista tuodut vihreät matkamuistokengät. 

.Samettikenkiä saisi minun puolestani olla kaupoissa paljon enemmän. Himmeästi hohtavissä sävyissä samettipintainen kenkä on supernaisellinen ja jopa hieman historiallisen näköinen. Jos blingien tilalle vaihtaisi suuret neliskanttiset soljet, kengät voisivat olla toisinto parin sadan vuoden takaa. 

Kommentit (2)

Ninneri
2/2 | 

Miten sametin käy lumessa? Mulla on jotenkin semmonen mielikuva et se menis samallalailla "läikille" kuin esimerkiksi mokka sillon kun lumi sulaa lämpöisessä mokkakengän päälle, tapahtuuko niin?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010