Jos se taannoinen Minna Parikka kenkäkassihymy oli riemuidioottiluokkaa, niin tässä sille aika tiukka vastus. Kutsutaan myös roller derby hymyksi. Minulla oli NIIN mahtavan upean hemmetin ihanan huikeaa eilen, että loppuu nyt vaan sanat kesken. On urheilulajeja, ja on roller derby.
Jos derby- ja Kesäklassikkohöpinät kiinnostavat enemmän, jatkan niistä ihan pian Liikkiksen puolella :)

Kommentit (12)

sarde
1/12 | 

Haha pakko kommentoida kun nauratti itellä tuo "uusimmat"-osio, nimittäin luulin sitä ensin sun kirjoittamaksi runoksi. Aattelin jo että jopas on taiteellista...mut eikö sointuiski aika hyvin?
"Onnellinen.
Aurinkoinen aamu Amurissa
Pesukarhu päivääsi
Pöppiäisiä puistossa
Juhannus kaupungissa?"

+ toinen juttu joka tuli nyt mieleeni, joskus aikoinaan poikakaverin kans surffatessa eksyin tänne ja hän (lievä lukihäriö...) tokaisi että "Nenäliinan vaatekaappi, millasia nimiä ihmiset blogeilleen antaa?" tulee mieleeni aina kun täällä satun kyläilemään :-D

DG

Ei oo mahdollista :D

Just ctrl+c kävi, kun nappasin tuon "uusimmat aiheet" listan kommentoitavaksi. Että katsoin sivupalkissa olevan tätä nykyä runouttakin...

Mutta joku oli ehtinyt ensin!

Nobona
3/12 | 

haha, joo totta kyllä :) ois vaan jännä nähdä millaset kuvat sulla on, mutta onhan ne myös aika henkilökohtainen juttu :) pääasia että ite oot tyytyäinen! ja mummona näytät keskisormea muiden tatskamummojen kanssa urputtajille :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

en usko, yritän varjella hermoparkojani nyymien ryöpyltä ketkä väistämättä tietävät minua paremmin mitä ajattelen tatskoistani mummona ja sen suuntaista järkikeskustelua :D oikeasti, tatskoista ei vaan voi netissä kirjoittaa ilman että joki valopää tulee kertomaan kuinka "sitten mummona kaduttaa" tai "ymmärrätkö että ne ovat ikuisia" tai että "tribaalit ovat hienompia kuin sinun kuvasi" :---D ymmärrät varmasti :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Matonen
6/12 | 

Hei, Nelliina! Haluaisitko myydä mulle yhdet käytetyt derby-sukat, vaikka noi punaiset? :) Maksaisin hyvän hinnan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011