Yritin miettiä suomenkielistä vastinetta termille dressing down, mutta en keksinyt. Vaatteen arkistaminen? Lyö ihan tyhjää! Tarkoitan sitä, kun hioo esimerkiksi minimekosta vähän särmää pois pukemalla sen päälle väljän neuletakin ja matalat saappaat, tai tässä tapauksessa mustan huitulan. 

Musta Zaran mesh-mekko on täydellinen väline sekä minimekon että mustien pillihousujen päälle, jos ei halua vilauttaa liikaa paljasta ihoa tai liikkua vartaloa nuolevissa vaatteissa. Kerrostamalla kevyitä materiaaleja edellä mainittujen asujen päälle saa aikaan ihan erilaisen lookin. 

Mesh, sifonki ja tylli, etenkin mustana, ovat ikuisia suosikkejani. Olen luonnostaan kalmankalpea, joten miksipä ei korostaa sitä aina silloin tällöin. Näillä kankailla se on harvaisen helppoa, kysykää keneltä tahansa gootilta. 

Kommentit (1)

Venla / Breezes from my Atlas
1/1 | 

Hyvä vinkki! Mulla oli jossain vaiheessa vinot pinot eri vaatteita läpikuultavina, kunnes kyllästyin kerrostamiseen ja siihen, että niiden pariksi tarvitsi aina peittävän vaatteen. Huituloita ovat itselleni pitkät, edestä avonaiset (kiinnityksettömät) takit/jakut ja muut pitkät, ilmavat ja mahdollisesti ohuet vaatekappaleet, jotka liehuvat kävellessä. Olipas epäselvä selostus, yritin samalla selventää itsellenikin, millaisia vaatteita sanon huituloiksi. Kai olennaista on se, ettei niitä oikein muuksikaan voi kutsua ja ne ovat liehuvia/ilmavia :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu