Ylipitkät hihat ovat olleet suosikkini epämääräisistä teinityyleistäni lähtien. Aikoinaan käytin mieluiten paitoja joissa oli erilliset reiät peukaloille, jos satutte tietämään niitä hyvin mustia mansegoottivaatteita :D Nykyään käytän peukalohuppareita ja -paitoja enää lenkkivaatteissa, koska ne ovat käytännöllisiä viimalta suojautuessa. 

Pitkät hihat ovat kuitenkin arkipukeutumisessa oikein mieluisia, jos ne tulevat pehmoisen harmaan neuleen muodossa. Tilasin tämän lyhyen väljän neuleen viime talvena perheemme neulojamestarilta ja siitä tuli juuri sellainen kuin toivoin. Oodi pitkille hihoille: 

Minulla oli tuona päivänä maailman kauhein hiuspäivä, enkä pysty julkaisemaan kuvaa tukastani ja sitä myöten koko asusta. Charlize Theronin lookki Monsterissa jäisi kakkoseksi. Mutta hei paluu blogin juurille, päättömät asukuvat. 

Onneksi istun ihan näillä näppäimillä kampaajan tuoliin ja moppi leikataan malliinsa. Lyhyempien hiusten kanssa on ihana olla, mutta hemmetti sentään että ne kasvavat nopeasti! Tätä lausetta ei ole koskaan kuulunut minun suustani silloin, kun yritin epätoivoisesti kasvattaa hiuksiani. Reilu kuukausi sitten niskani oli näkyvissä ja nyt tukka ulottuu jo hartioille! Kysyn vaan, että miksi se ei kasvanut tähän malliin silloin kun olisin toivonut sen kasvavan :D

Kommentit (4)

heidiaa
1/4 | 

Kiva neule. Just ihana rento.
Pääsin eilen lukemaan Kodin kuvalehdestä juttunne. Olipa hauskasti tehty ja ihanalta näytti tunnelma kuvissa.

Annaliisa
3/4 | 

Suostuisikohan neulojamestari laittamaan ohjeen kauttasi jakoon? Olen etsinyt tällaista neuletta kaupoista kissojen ja koirien kanssa, mutta 100%:set villaneuleet tuntuvat ikävä kyllä olevan nykyisin harvinaisuuksia - siksi taidankin tarttua itse puikkoihin. Tuo malli on aivan täys kymppi!

nede
4/4 | 

Tuo tumman(viinin)punaisen ja hempeiden värien yhdistäminen on kyllä niin kaunista! Itsekin opin käyttämään tuollaista syvää punaista huulipunaa vasta kun oli mintunvihreäsininen tukka :D Ihan nurinkurista ehkä! Mukavaa loppuviikkoa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011