Inspiroidu-omista-vaatteistasi.com. Kun eilen latasin reilu viikon vanhaa asukuvaa raitamekkoineen blogiin, tuli pakottava tarve laittaa sama mekko ylle tänään. Ha, miettikää miten halvaksi tulee inspiroitua omista vaatteistaan :D


n7

n7

Joka päivä on hyvä hiuspäivä, jos käyttää järeämpää Remingtonia. Ihan paras lainerauta. Se vaan on hitaampi kuin kapeampi sisarensa, mutta kärsivällisyys kannattaa.

Kävin tänään ensimmäistä kertaa ikinä tullissa lunastamassa tulliselvitettävää lähetystä, uu jännää! Oli hienoa huomata siinä vuoroa odottaessa lappu seinällä, missä luki "ilman alkuperäistä tilausvahvistusta emme voi tehdä tullauspäätöstä". Arvatkaa oliko mukana, no ei. Siinä sitten hirveellä vauhdilla kännykän kautta sähköpostiin ja etsimään miljoonien mailien joukosta vanhaa tilausvahvistusta, luojan kiitos se löytyi ja virkailija hyväksyi sen lähetettynä sähköpostillakin, ehdin jo iskeä päätä odotuspenkin nojaan että teinkö turhan reissun. Paketissa oli uutukaiset luikkarini jei!

Ihanaa ihanaa, pääsiäisloma alkaa, ties mitä kivaa luvassa! Neljä piiiiitkää vapaapäivää tekee ihmeitä :)

Kommentit (12)

Nenna
1/12 | 

Haha, no jopas on neidillä ollut säätöä ;D Näytät muuten tosi nuorelta ikäiseksesi :)

Lotta
3/12 | 

Tosi kiva yhistelmä!

Ja toi laukku_ on_niin_nami. slurps. :9

+ sun blogi on niin ihana <3

Cerp
4/12 | 

Pyh, pitäkää vapaanne, minä menen keräilemään pääsiäislisiä töihin! Nimim. ei kateellinen ollenkaan :D

noora

Sama vika. En oo yhtään katkera... Mutta hei, ainakin meitä hymyilyttää palkkapäivänä. :)

5/12 | 

Oujea mikä huulipuna ! ♥ Toi mekko on kans ihan tajuttoman kiva. Haluiskos rovva kertoo, minkälainen huulipuna on kyseessä?

pupu
6/12 | 

Nojuu.. aattelin, että oot jotain vähän päälle parinkymmenen.. hurjaa, ootpas nuorennäkönen :)

Easterbunny
8/12 | 

Hei! Jaksaisitko kertoa yksityiskohtaisemmin, MITEN teet kiharoita tuolla Remingtonin raudalla? Ostin samanlaisen, mutta ei vaan mitenkään onnistu! :( Kiitos jo etukäteen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011