Normaalisti asukuvien ohessa syntyvät tilannekuvat ovat sellaisia, joissa näytän ihan jäätävältä. Silmät kiinni, suu auki, asento suoraan avaruudesta, sitä perusjuttua. Mutta sitten on niitä settejä, että kiireessä pari räpsyä ottaessa se vahinkokuva on tasan ainoa kiva kuva. Kerrankos sitä. 

Tämän nimi on "oota hetki", mutta asu näkyy siinä yllättävän hyvin:

Hauskaa, että laukkukin oli asettunut terassille lähes kuvauksellisimpaan mahdolliseen asentoon, vaikka se on vain tipautettu olalta. 

Asukuvahetkiä.

Kommentit (3)

Elsa
2/3 | 

Täähän näyttää just sellaselta, mitä monet bloggaajat/instaajat/tms tavoittelee, sellainen mukamas vahingossa otettu :D Ja tää sentään on vahingossa otettu! Ja laukkukin näyttää siltä, kun sitä ois aseteltu vartti ennen kuvaa :'D Mutta tiedän tunteen, kun näyttää ihan pöljältä kuvassa, suurinosa lomakuvistakin on aina sellasia..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010