Hei rakkaat tulevat (täysi-ikäiset) derbymimmit ja tuomarit, muistakaa valua huomenna sunnuntaina Hervannan vapaa-aikatalolle! Esittelyssä maailman paras laji, maailman paras Tampere Rollin` Hos ja pääsee testaamaan myös luistimia meidän kanssa jeeee!

Muistan niin elävästi kuinka itse menin jännityksestä soikeana Tamperen Open skateen viime syksynä ja olin jo etukäteen päättänyt, että tästä tulee se The laji minulla, ja niin siitä tulikin. Ja ai vitsi miten komiasti vedin takapuolelleni noin minuutti sen jälkeen kun olin vetänyt luistimet jalkaan hahah... nimim. kyllä mä osaan. Not.Tapahtuman FB-sivu löytyy täältä KLIK! Syksyn fresh meat -kurssille mahtuu vain 30 neitoa ja etusijalla ovat tottakai ne jotka ilmoittautuvat messiin jo nyt. Tervetuloa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

1/8 | 

Näin sut Sokoksella tänään ennen kahtatoista? Ruokakaupasta tulit tai ainakin oli ihan sun näkönen! Olit huisin pitkä! Luulin sua lyhyemmäks :D En kyl ehtiny kattoo kenkiä :D

Sini
2/8 | 

Voi ei, mua harmittaa niiiin paljon, etten saanut huomista työvuoroa vaihdettu, joten en nyt pääsekään tuonne paikalle. Toivottavasti kaikki 30 paikkaa ei mene heti, että mäkin pääsisin syksyllä mukaan.

Sini
3/8 | 

Onneksi olin fiksu ja lähetin asiasta s-postia, joten pääsin kuin pääsinkin mukaan FTP:lle!

Laura
4/8 | 

Tulossa ollaan! Olisin kysynyt kuitenkin sellaista, että millä perusteella kurssille ihmiset valitaan? Jos open skatessa vaikka on 100 ihmistä joka haluaisivat ilmoittautua mukaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012