Tämän päivän missio on saada vähän vihreää itämään. Olen basilikan ja persiljan suurkuluttaja, napsin niitä mielelläni ikkunalaudalta ihan sellaisenaan. Etenkin persiljaa. Toki niitä tulee silputtua sapuskoihinkin, jos tarpeen. Oli tarkoitus hoitaa siemenet purkkiin jo viime viikonloppuna, mutta viikko sinne tai tänne ei haittaa. Chili on villi kortti, katsotaan kuinka nopeasti onnistun tappamaan sen :D

Nätit mustavalkoiset keramiikkapurkit löytyivät Minimanista.

Tämä viimeinen pussukka on nimeltään Operaatio harhauta kissa pois yrttien kimpusta. Ovela ideani on siis kasvattaa kattia varten ihan omaa ruohoa, että se ymmärtäisi pitää hampaansa erossa yrteistäni. Tosin veikkaan, että tässä käy kuitenkin niin että ohra säilyy koskemattomana ja kissa rouskuttaa ihan tyytyväisenä yrttini parempiin suihin.

Kommentit (1)

mari-79
1/1 | 

Kyllä meillä jätettiin ne tuoksuvat rauhaan. Kosketuksesta tuoksuva tomaatin taimi suojeli takanaan ne ei tuoksuvatkin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011