Blogivuosieni varrelle mahtuu asuja jos jonkinlaisia. Kun välillä törmään vanhoihin asukuviini, osa niistä saa aikaan niin ison naamapalmun ettei tosikaan, mutta onneksi se ei ole niin vakavaa. Fail forward on paras motto mitä tiedän, eikä epäonnistumisia tarvitse hävetä tai pelätä, etenkään vaatteiden kanssa. 

Tällaiselle vaate- ja kenkäinnostujalle asukuvat ovat oikeastaan hyvä tapa oppia pukeutumaan paremmin. Aamulla luulin, että nyt löytyi ylle syksyn kivoin asu, mutta asukuvia vilkaisessa totesin, että johan oli väärä takkivalinta. Takin olisi pitänyt olla paljon lyhyempi, että vartalon mittasuhteet olisivat olleet kohdallaan. Culottes-malliset housut ovat aika vaativat, mutta eivät mahdottomat. 

Joten tässä on melkein kiva asu, johon yhdistän ensi kerralla lyhyen takin. Tai sitten todella pitkän, joka jättää näkyviin vain vähän puntteja. 

Takki: kirppislöytö / Housut: Zara / Saappaat: Minna Parikka / Laukku: Lidl & Heidi Klum

Pitää joskus tehdä kokoelmapostaus kauheimmista asuviritelmistä vuosien varrelta! Siihen nimittäin matskua riittää :D

Kommentit (7)

Vierailija
2/7 | 

Jes tee postaus jossa on omasta mielestäsi kauheimmat asut :D Tai sitten ihan vaan sellainen, jossa on jotain 5 vuotta vanhoja asuja, joita kommentoit. 

Marjo
3/7 | 

Ai, mun mielestä toi sun kokonaisuus näyttää oikein hyvältä! Mut ymmärrän tuskan: aamulla valittu ei näytäkään iltapäivällä (tai edes tunnin päästä kotoa lähdettyä) yhtään siltä miltä oli ajatellut.

Mut mielellään näkisin ”oikeasti” epäonnistuneita kokonaisuuksia! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010