Sain ystävältä joululahjaksi OPIn Coca-Cola teemakynsilakan, joka pitää sisällään valkoisten ja punaisien hippusten lisäksi sydämiä. Eli ihan minun lakkani :D En ole juurikaan perehtynyt kynsibloggaajien erikoisalaan eli mitä kaikkea tapahtuu kynsilakkarintamalla, joten tämä teemalakka oli ihan uusi juttu minulle.

Lakka olisi näyttävämpi jonkin värillisen lakan päällä, mutta voi vitsi miten näppärä se on ihan sellaisenaan. Kirkaspohjaisessa kynsilakassa näy kärkien kuluminen ollenkaan, joten se on erittäin käytännöllinen kaltaisilleni laiskureille, jotka eivät jaksa ja muista pitää huolta lakkauksistaan. Pitäisi suosia enemmänkin näitä vaihtoehtoja, ettei tarvitsisi aina hävetä puoleen kynteen kuluneita kynsilakkoja.

Ps. talvista aihetta (jääkarhu hello) sivuten, Phot-O-Ramalla on 18.1. talviset pin-up kuvaukset, että jos olet aina halunnut olla lumikuningatar mutta et osaa meikata ja pyntätä ja olla ammattivalokuvaaja samanaikaisesti, niin siinä tapauksessa tutustu teemakuvaukseen ja ilmoittaudu mukaan.


Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011