Minulla on täällä messuilla mukana kirkkaanoranssi nahkalaukku, mihin mahtuu koko maailma. Ja syy miksi laukku on mukana, on nimenomaan tämä mahtuu koko maailma -ominaisuus. Kannan mukana läppäriä, kameraa ja muuta tarpeellista sälää + koko sen maailman ilmeisesti, ainakin painosta päätellen. Eli laukku ei ollut valinta siksi että se olisi muodikas tai asuun sopiva, vaan yksinkertaisesti käytännöllinen. Kuitenkin minua on pysäytelty jatkuvasti nimenomaan tuon vuoksi, ihmiset ovat ihastuneita oranssiin piristykseeni:

 
Ostin shopperin kesällä Italiasta, koska ihastuin tuohon väriin. Yksinkertainen malli ja paksu nahka sinetöi diilin. Olen ollut vähän arka käyttämään oranssia laukkua, mutta ehkä ei pitäisi. Tällä hetkellä ylläni on kirkkaanpinkki Katri Niskasen mekko ja tuo laukku, eli aikamoinen aurinko :D

Ps. jos haluatte kokeilla maailman parasta takareisiliikettä, tsek tis. Yksi sana. AU!

Kommentit (3)

1/3 | 

Mulla olisi yksi tyhmä kysymys: miten "suojaat" järkkärin tavallisessa käsilaukussa? Olen hankkimassa ekaa järkkäriä ja pohdiskelen käytännön asioita, siis että pitääkö oikeesti raahata mukana jotain erillistä kameralaukkua... olispa hyvä jos sen voisi käsilaukussa kuljettaa, tavallisia hehtaarilaukkuja kyllä löytyy. :) Varmaan sulta on tätäkin jo sata kertaa kysytty, mutta mimmonen kamera sinulla on? Kiitos tosi ihanasta blogista, oon tätä jonkin aikaa jo lukenut mutten vielä koskaan jättänyt kommenttia. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012