Oli vähän haasteellista saada kuvaa ulkona, kohta ymmärrätte miksi:


t2

t2

Pikku puhuri pyöritteli tukkaa ja huivia ihan mihin sattuu :D Yksi kuva sentään oli suht normaali. Siitä näkee, että trenssitakkiin on nyt siirrytty ja koivet hehkuvat oranssina. Vähän on aamuisin vilu mutta aion kestää kuin nainen. Toukokuussa ei enää toppatakkia tarvita ja sillä selvä.


t3

t3

Nyherrän teille huomenna postauksen lopuista New Yorkin jutuista, kuten siitä melkoisesta luxushotellista missä yövyimme. Ette usko miten kiitollinen olen vieläkin omasta rakkaasta sängystä :D

Kommentit (6)

3/6 | 

Toi kohta "koivet hehkuivat oranssina" johdatti mut uskomaan, että olet kokeillut kevään kunniaksi itseruskettavia. Sen jälkeen noi sukkahousut oli vähän pettymys kyllä.

6/6 | 

Mulla on kyllä ihan yhtä jääräpäinen asenne talvitakin kanssa. Nyt olen jääräpäisesti kulkenut nahkatakissa ja trenssissä, vaikka asteita olisi ollutkin vain kolmesta viiteen. Kyllä nahkahanskat ja kaulahuivi saa luvan riittää pitämään mut terveenä ! : DD

www.emmanblogi.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu