Oranssi on tällä hetkellä jonkinlainen voimavärini, huomaan kaipaavani sitä päivittäin. En ole koskaan ollut kyseisen värin ylin ystävä, mutta juuri nyt se toimii. Vähäisestä oranssivarastostani johtuen piristeenä toimikoon tällä kertaa kynnet, on sekin jo jotain.


Vinkki mahaansa piilottaville, nojaa kuvassa takamusta hieman taaksepäin ja pidä huoli että kamera on suoraan edessä. Maha katoaa, ja optisen harhan vuoksi linkkuasento ei näy :D Tämä tosin vaatii väljähkön vaatteen, ei todellakaan toimi kireällä mekolla. Näissä kuvissa mahani on ihan yhtä iso kuin siinä raitapaitakuvassa, mutta linkkuasennon vuoksi näyttää reilusti pienemmältä. (Kuva on siis otettu viikonloppuna, ennen kuin kerroin totuuden).

Jäi päälle tuon nimettömän pitäminen hopeana. Johtuu tosin siitä että en jaksa hinkata irti hilelakkaa hahha :D että ihan tarkoituksella jumitan krhm.Kuraiset herrainkengät, tyylistatement numero uno. Jokohan tämän viikonlopun jälkeen saisi laittaa jalkaansa lumikengät, pysyisiköhän lumi jo maassa? Kun vihdoin löysin sellaisen talvilajin mitä mielelläni harrastaisin ja talvi olisi sitä myöten edes jotenkin siedettävä, tulee tällainen marraskuutalvi. Tottakai, perus. Lappilaiset, juuri nyt olen hitusen kade teidän kinoksistanne :)

Kommentit (12)

1/12 | 

Kemiin sato tänään lisää lunta! aamulla oli vaan milli siellä täällä ku satanu viikko vettä ja nyt -11 ja lunta vaikka miten paljon <3

3/12 | 

Onnittelut tulevasta pienokaisesta ja 10 pistettä siitä, miten avasit raskausajan todellisuutta.
Mulla oli samanlainen yllättävä oranssikausi viime talvena. Sain pimeänä aikana siitä paljon energiaa ja työkaverit sanoivat sen piristävän myös heitä :)

Inkkuww
4/12 | 

Koska ipadin selain kaatuu joka kerta kun yritän kommentoida paljastuspostausta, sanon tämän tänne: aivan valtavan isot onnittelut!

Oli muuten paras raskaudenpaljastus postaus i-k-i-n-ä, kerrankin muuta kuin ikuista lässynläätä raskaudenriemusta! Ja hei, kannattaa kokeilla perunamuusiin chiliä (jos kykenee), tuo kivaa potkua möhnään :))

6/12 | 

Ihan hurjan paljon onnea odotukseen ja toivon todella, että saat nauttia lopuista viikoista ilman pahoinvointia! Kyllä raskauden tulisi olla ihanaa aikaa ihan kaikille, ihan ilman mitään turhia vaivoja.

Oranssi on kyllä ihanan energinen väri ja tuolla tavalla yhdisteltynä näyttää varsin tyylikkäältä ja samalla hauskalta!

http://mamainprogess.blogspot.fi/

lakkapää
7/12 | 

Juuri luin jonkun ulkomaalaisen artikkelin/blogin tms. jossa kehotettiin laittamaan hilelakan alle kynnelle jotain lasten askarteluliimaa! Kun haluaan päästä siitä eroon sen saa vaikka appelsiinipuutikulla tökittyä rullalle ja pois kynnestä kätevästi ilman jatkuvaa hinkutusta. En nyt muista mikä oli nimeltään, mutta näytti vastaavalta kuin joku meidän Eri keeper, mutta varmaan joku myrkytön lasten versio. Pistä kokeiluun!

Siri

Itse ostin viime viikolla Stockalta Isadoran Peel Off Basea joka ajaa juuri tuon asian. Eli sitä siis lakataan kerros kynnelle, annetaan kuivua ja lakataan haluamallaan lakalla normaalisti päälle. Glitterlakan suurkuluttajan pelastus, sillä lakkakerros tosiaan vain kuoritaan pois, eikä tarvi raastaa hermojaan sillä järkyttävällä vanulapuilla hinkkaamisella! Suosittelen! :)

Kailime
8/12 | 

Mä halusin raskausaikana yhtäkkiä pukeutua tummansiniseesn. Siis siniseen, hoka ei missään vaiheessa, i-k-i-n-ä, kuulunut mitenkään mun värivalikoimaan. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012