Pastelliöverikynnet vaativat seurakseen jotain mustaa:


n101

n101

Laukku on pari vuotta vanha Pieces.

Pakko kysyä, että miksi ihmeessä meillä edes on Idolsia, kun on Voice of Finland?! Olenko ainoa kenen mielestä tasoero laulajissa on ihan järkyttävän iso? Yleisvaikutelmalta siis, en vertaile yksittäisiä. Vai onko niin että ikä ja kokemus on koulinut VoF:n laulajista niin överihyviä ja Idolsin teinarit ovat vasta laulu-uransa alussa... voihan se olla niinkin. Joka tapauksessa, olen ihan tippa linssissä kuunnellut Voicen tyyppejä, huhheijaa mitä porukkaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (17)

sandra
1/17 | 

No älä perjantain parasta viihdettä jota saa kattella suu auki! Miten noin lahjakkaita ihmisiä voi löytyä suomesta! Siis en ole katsellut idolssia moniin vuosiin kun siellä on niin huonoja laulajia. Tosin en voi kieltää etteikö se mikä diandra olisi lahjakas.

tälläkin hetkellä voice of fin...
2/17 | 

Olen aivan samaa mieltä ! Idolsin laulajien taso (yleisesti siis) on huonontunut vuosi vuodelta..The voice of finlandin laulajat sensijaan osaavat laulaa ja tekevät useista kappaleista hyvällä tavalla omanlaisensa. Lisäksi laulajia on monelta eri ikäluokalta, joten kaikki kappaleet eivät ole niitä ns. ''radiopoppibiisejä'' :) Hyvä VoF !

Jasmin
3/17 | 

Samalla linjalle mitä tulee Voide of Finlandiin. Kaikista ironisinta tässä on se, että osa kilpailijoista jotka ei päässyt jatkoon edes ekalla kierroksella on parempia kun Idolssin finalistit. Kyllä se Idols jää ihan jalkoihin, eiköhän sen tekeminen suomessa kohtapuolin lopeteta...

4/17 | 

Idolshan on enemmän viihdekilpailu, jossa arvioidaan paljon myös ulkonäköä jne. ja VoF (ainakin alussa oli) puhtaasti laulukilpailu. Jälkimmäisessähän on mukana myös musiikin ammattilaisia. Veikkaanpa, että mahdollinen idols-leima karsii ne oikeesti parhaat laulajat. Ja Idolsissahan on tosiaan se ikäraja, millä on varmaan oma vaikutuksensa.

/Suvi

5/17 | 

Ite oon kanssa diggaillu VoFia ihan kunnolla. Laulajat todella vaikuttaa taitavammilta. Sen lisäksi pidän enemmän konseptista, jossa tuomareiden tehtävä on tsempata ja auttaa kilpailijoita, kuin Idolsissa, jossa laulajia saa tylyttää ihan 6-0.

IrmaG
6/17 | 

Voice keskittyy siihen, mitä osallistujat osaavat, vähemmän siihen, millaista idoliainesta he ovat. Hyvä niin! Suomessa on paljon lahjakkaita muusikonplanttuja, ja hyvät mahdollisuudet opiskella musiikkia taloudellisista lähtökohdista riippumatta, kiitos ainakin musiikkiopistojen ja konservatorioiden pediohjelmien. Musta on aina yhtä mahtavaa vastata usein esitettyyn kysymykseen kotimaani musiikkimeiningeistä, että tulen maasta, jossa lähes jokainen soittaa jotain tai vähintään laulaa... :D

7/17 | 

Voice of Finlandissa on kyllä uskomaton taso. Kylmät väreet on menny moneen kertaan katsoessa! Idolsin kattominen loppui muutamaan kertaan kun tuntui että koko ohjelma pyörii vaan juontajien ja tuomareiden ja niiden mukahauskojen juttujen ympärillä. Ehkä jo nykyisin Idolsin mukanaan tuoma tyrkky/kertakäyttöjulkkis-leima karsiikin jo oikeasti lahjakkaita osallistujia.

8/17 | 

Itse en Lontoosta käsin oo päässyt kisoja pahemmin seuraamaan, mutta äiti puheli kanssa ihan samaa, että ero ois järkyttävän suuri! Mistäpälie johtuu moinen.

Ihanat pääsiäiskynnet :)

Kati
9/17 | 

Minustakin VoF pesee Idolsin kirkkaasti, en ole jälkimmäistä jaksanut enää seuratakaan. VoFissa on monta tyyppiä, joiden tekemää musiikkia voisin todellakin kuunnella - ja Michael Monroe, ah!

10/17 | 

Mutta nehän on ihan kaks erityyppistä kisaa. Toisessa kisataan poptähteydestä, toisessa siitä kellä on paras ääni. Eihän popparin tartte välttis osata ees laulaa kun auttavasti, kun muu paketti on kunnossa. Niitä varten on Autotune. Ja monesti se on niin, että karisma ja kokemus vaikuttaa ääneen ja niitä ei ole kaikilla syntyessään vaan ikä ja kokemus niitä tuo. Tätä tarjoaa sitten Voice.

Tiitii
11/17 | 

Hei, eihän Idolsia ja Voice of Finlandia voi verrata!

Idolsiin voi hakea kuka tahansa, mutta Voicessa pitää olla jo kokemusta ja osaamista. Useat viimeksi mainitun ohjelman kilpailijoista ovat levyttäneet ja esiintyneet paljon.

Sama kuin vertailisi vaikka TopCheffiä ja MasterCheffiä -toisessa kilpailee ammattilaiset ja toisessa amatöörit.

Pakko oli kommentoida, vaikka en edes näistä ohjelmista välitä. :)

ps. Kauniit kynnet, erilaiset.

nymmelli
12/17 | 

Kyllä, VoF on parempi mutta Se Kaikista Uskomattomin Laulaja tulee kyllä siitä toisesta kisasta - Diandra Flores on kerrassaan häikäisevä, hänellä on lahja jonkalaista ei monelle ole suotu.

lukija
13/17 | 

Kyllä se on niin että voicessa on korkeampi taso kuin idolsissa. Mutta omasta mielestäni nyt on idolsissakin aika hyvä taso pitkästä aikaa. Itse kanssa hieman tippa linsissä noiden voicen esitysten kanssa :)

14/17 | 

Et ole ainoa! Mun puolesta koko Idolsin vois heivata menemään, koska kyllä mä mieluummin kuuntelen ihmisiä jotka oikeesti osaa laulaa! :) Tämäkin vain noin yleisesti :)

Mira
15/17 | 

Voicessa oli joskus alkuvaiheessa ihan hyviä tyyppejä ja laulajia mukana, mutta nyt finaaleissa kaikki parhaat on karsiutuneet pois. Idols on mielestäni parempi ohjelma kokonaisuutena, koska siinä tuntuu että kilpailijan oma persoona pääsee enemmän esille kuin Voicessa, jossa joka esityksen ympärille yritetään kehittää elämää suurempaa showta.

16/17 | 

VoF on tosiaan aivan ylivoimaisesti paras musiikkiohjelmaformaatti. Joka perjantai sen parissa on mennyt, tai viimeistään myöhemmin viikonloppuna tullut boksilta katottua jos ei oo ollu töllön ääressä sopivasti :)

Omat suosikit on vielä kisassa mukana joten way to go!

Sugared
17/17 | 

Mun mielestä Diandra pystyy helposti coveraamaan sen, mikä muilta Idolsin finalisteilta lahjakkuudessa puuttuu, kun vertaillaan Idolsia ja VoF:ia. Lisäksi kaikkien "Idols-leimaa" pelkäävien tulisi ottaa huomioon, että kaikki VoF:n kautta maineeseen nousevat tähdet tulevat saamaan aivan vastaavan leiman otsaansa, yhtälailla viihteellinen televisioformaattihan sekin on.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011