Meitä suomalaisia kutsutaan tuulipukukansaksi varmasti ihan aiheesta, sillä keliolosuhteet pakottavat pukeutumaan sään mukaan. Ilmaisu sinänsä on hieman ivaileva, mutta who cares. Minä en ole ihan ytimessä tässä sään mukaan pukeutumisessa, mutta lämpiän vuosi vuodelta enemmän "oikeille vaatteille". Vanhuus, mukavuudenhalu ja se, että teknisempiä vaatteita saa nykyään aidosti kivan näköisinä! 

Tämä Icepeakin pidemmän mallinen keltainen takki on tasan ensimmäinen kunnon tuulitakkini sitten teini-iän. Näin kesällä rakas Ilse Jacobsenin kuoritakkini on aivan liian kuuma, joten tuulitakille on tarvetta. 

Juhannusperjantaina piipahdettiin mökillä, ja voi hyvänen aika mikä myrsky kyseiselle päivälle osui! Tuuli ja satoi vaakasuorassa, hyvä että pysyi järvenrannalla pystyssä! Rakastan myrskyä yli kaiken, etenkin mökiltä käsin seurattuna, joten ei haitannut yhtään. Juhannuskokon loimussa oli hienoa katsella taivaalle kertyviä mustia pilviä. 

Ja tuli tottavie takki tarpeeseen. Silmät ottivat tuulesta vähän itseensä, ja näytin loppuillasta pitkälti särjeltä...

Surffipipo on nyysitty mieheltä. 

Nyt on jussit juhlittu ja sitten takaisin arkeen. Hienosti sai kolmeen päivään mahtumaan vaikka mitä lomameinikiä, tuntui paljon pidemmältä ajalta. Toivottavasti teilläkin oli kiva juhlaviikonloppu :)

Kommentit (1)

lapsiäiti_87
1/1 | 

Ihana mekko, itselläni oli samanlainen vuosia sitten. Muistan, että alle piti muistaa valita seksikkäät alkkarit, koska helmat nousivat silmänräpäyksessä taivasta kohti tuulenpuuskan osuessa kohdalle :D Pidin mekosta mutta valitettavasti tein sen virheen, että luovuin siitä. Poikaystävän makuun mekko oli liian hörhelöinen, ja tyrmäävä mielipide vaikutti päätökseeni. Nyt tuli ikävä kyseistä mekkoa, kun näin sellaisen päälläsi. Tarinan opetus on: älä välitä muiden mielipiteistä, jos itse olet vakuuttunut vaatteen täydellisyydestä. Kiitos blogistasi, olen lukenut ja seurannut sitä ilolla jo muutaman vuoden! 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010