Minä rakastan tätä Ginan liehuhelmaista hametta, se on ihan mieletön. Hameen kanssa tekee poikkeuksetta mieli lähteä juoksuun ja hyppiä, että saa helman hulmuamaan kunnolla! Viime sunnuntain grilli-illassa laitoin sen pariksi arkisen Kate Moss -paidan, toimi ihan kivasti hameen arkistamisessa.

maxi skirt
maxi skirt
x3
x3
x4
x4

Otsatukkatytöille hellevinkkiä, Farrah Fawcett -otsis on ihanan viileä vaihtoehto. Suoristusraudalla on helppoa kääntää keskijakaukselta latvat viistosti ulospäin. Sitten vain suihkaus lakkaa päälle ja menoksi.

Kommentit (10)

Hitto tuo mekko on hieno sun päällä! Osaisinpa itekin käyttää tuollaista ja näyttää yhtä huikealta :)

sanna

Hei.Onko toi hame kuinkaa vanhaa mallistoa vai olisikohan sitä vielä ginassa saatavilla?Toi on ihan täydellinen:)

suvi

En tajua, miten onnistuin lukemaan otsikosta sanan ''kakka''... mulla on varmaan joku lukihärö ja niin pois päin ;)

toi on kyllä ihan mahtava otsiskikka myös poiskasvatettavalle otsatukalle! En oo tosin vielä päättänyt aionko oikeesti kasvattaa omani pois, mutta tolla farrah fawcettt- lookilla on tullut vedeltyä jo aika pitkä tovi!

Niina

Tuo hame on ihan mielettömän kiva! Otsisvinkki täytyykin ottaa kokeiluun, kiitos siitä. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011