Kampaukset eivät ole minun kuppini teetä (en vaan osaa), mutta ylikasvanut otsis pakottaa luovaksi. Tällä kertaa helppo lettikampaus toi pelastuksen päivään. Itseasiassa tykästyin otsislettiin muutenkin, sillä saa hämättyä että on panostanut edes jotenkin, vaikka muu kuontalo olisi kuin harakanpesä. Mitä se tällä hetkellä on :D
Ihanaa vaan, että pörrötukkani miljoonat pikkukarvat nousevat letistä huolimatta pörrölleen. No mutta yritys hyvä ja ajoi asiansa. Pitäisi hankkia sellaisia pieniä muovisia hiuslenkkejä, niillä olisi nätimpää kiinnittää tuo letin pää verrattuna pinniin. Kesää ajatellen etenkin ajattelin jättää tämän vaivattoman otsisletin vakikampaukseksi.
 

On varmaan pakko tunnustaa, että venytän tarkoituksella otsiksen lyhennystä, koska harhaluuloilen taas kerran että haluaisin kasvattaa sen pois. Eli siis kärsivällisyyteni loppuu kuukauden päästä, hermostun hapsottavaan moppiin ja otan sakset käteen. Että näin. Mutta tiedoksi, miksi en millään kykene tarttumaan fiskarseihin ihan vielä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (16)

Tinde
1/16 | 

Moi! Lueskelen blogiasi silloin tällöin ja nyt pakko kirjoittaa kommenttia :) Olen niin samoilla linjoilla kanssasi ylikasvaneessa otsis-dilemmassa! Monet sanoo että pitäisi leikata otsis takaisin mutta itse haluaisin kasvattaa sen jälleen pois. Tämä välivaihe on niin kituuttava :D Otsatukkaletti sopii sinulle hyvin, taidanpa itsekin kokeilla sitä ainaisen hiusnipsulla ohimolle vetämisen sijaan. Talvella kun on pakko pitää pipoa työmatkoilla, otsis ei ole kovin käytännöllinen mutta taas kun kevätaurinko paljastuu, tekee mieli laittaa kampauksia ja saa olla ilman lakkia :) Vaikea valinta; leikata otsis vai ei :) Olen lukenut myös rullisharrastuksestasi ja selatessani Kitschin nettisivuja sinä tulit mieleeni tästä korusta :D http://www.kitsch.fi/fi/korut/kaulakorut/kaulakoru-vintage-hot-roller.html Blogisi on ilo silmälle ja mielelle, jatka samaan malliin :)

2/16 | 

Niin samaa mieltä, että tuo pieni letti saa aikaan vaikutelman siitä, että olisi panostanut enemmänkin hiustenlaittoon!
Laitoin kerran töihin tuollaisen otsaletin ja muuten hiukset valkin kanssa nutturalle niskaan hieman sivulle, niin MIESpuolinen työkaverini totesi, että näytän ihan ranskattarelta :-D Aikaahan meni tosiaan se 5-10 min ja pohjana oli aivan liian likainen pehko vapaana pidettäväksi, joten ei voi kuin todeta, että todellinen huonon hiuspäivän pelastus, kannattaa opetella ;-)

3/16 | 

Kiitos vinkistä, tuota pitääkin kokeilla! Itse olen tuskaillut otsiksen kasvatuksen kanssa jo... noin 10 vuotta. Tuntuu että se rötköttää tuossa sivulla aina ja ikuisesti.

minora
4/16 | 

Voi, ole kiltti ja kerro, miten tollanen letti on helppo! Mulla palaa aina käämi, kun liukas JA hiukka kihara hiuksistoni ei vaan suostu.

Pulla
6/16 | 

Jos laitat pinnin letin suuntaisesti ns. letin sisään, niin tulos on siistimpi ja näyttää siltä, että pysyisi itsestään paikoillaan! Pinnillä saa hyvin "lukittua" letin pään, etenkin jos tukassa on vielä jotain lakkaa tmv. Vakkarikampaus, etenkin nyt kun on vähän ylipitkä lesbotukka, hah!

bubbs
7/16 | 

Näpersin heti itselleni vastaavan, ja tuli aika kiva! Noin 7 vuotta kestänyt soutaminen ja huopailu otsatukan ja lyhyeksi jäävien poiskasvatusprosessien välillä on edennyt ensimmäistä kertaa pituuteen, jota en taida puolivahingossa saksia enää lyhyeksi - suoristamalla etuhiukset ulottuvat jo leukaan. Rakastan otsatukkaa, ja se sopii mielestäni minulle tosi hyvin, mutta itsepäinen luonnonkihara nyt vaan ei ole parhaimmillaan, jos tavoitteena on siisti, suora ja skarppi etutukka. Tämä välivaihe on vaan niin ärsyttävä, tuntuu, ettei oikein mitenkään näytä hyvältä. Sitten, kun etuhiukset ulottuvat suoristamatta selkesti leukalinjan alle, koen olevani voiton puolella!

Laura
8/16 | 

Sun uusi pinkki huulipuna on aivan älyttömän ihana!! Käväsin hakeen itselleni saman sarjan punan sävyssä Shockin Coral, mikä on myös tosi upea väri! Kysymys kuuluukin, rajaatko huulesi jollakin huultenrajauskynällä tän pinkin punan kanssa? Ootko löytänyt joltakin kosmetiikkamerkiltä hyvän sävyn? Mä oon yrittänyt etsiä, mutta tuntuu, että näissä Vivids-huulipunissa on niin paljon kirkkautta ja pigmenttiä, ettei sopivaa rajausväriä löydy mistään.. :I

Marnie
9/16 | 

Sinulle otsis vain sopii yhtä täydellisesti kuin Zooey Deschanelille! Olet kauniimpi ja jotenkin persoonallisempi otsatukallisena kuin ilman. Sinulla ei ole sellaisia luontaisen upeita puskakulmia, joiden kanssa otsatukka tuntuu jotenkin tuhlaukselta.

peipi
10/16 | 

Leikkautin otsiksen hiljattain- paras teko pitkiin aikoihin! Kasvot näyttävät niin paljon paremmilta kuin ilman sitä. Nuo pikkulettikampaukset ovat ihania muilla, minulle ne eivät vaan sovi. Korkea otsa kertoo väittämän mukaan älykkyydestä, ja minä piilottelen mielelläni älykkyyttäni otsiksen alla! :) Kesällä sitten kiroan otsista, mutta such is life.

Ronja
11/16 | 

Vinkki millä taltutat pienet pörröhiutuvat joita myös vauva tukaksi kutsutaan. Tarvitset hiuslakkaa ja kabukisiveltimen. Tai en oo varms onks sen nimi kabuki.. Mut siis semmonen meikkisuti jossa on paljon tiivistä karvaa jolla poskipunaa tahi puuteria laitetaan.
Eli suihkase ongelma kohtaan kevyesti lakkaa ja heti sudit siveltimellä pörrötukan haluttuun suuntaan. Toista tarvittaessa. Ja suihki kevyesti sitä lakkaa ja käytä myös sivellintä kevyesti jottei sitten tule lättänä tiivis tukka! :)
Opin tämän kinsn kampaajaltani viime kuussa ja ei enää vauvahiukset oo pystyssä otsalla ja jakauksen keskellä :) :)

12/16 | 

Juuri eilen kans postailin blogiini otsalettiohjeistusta; välillä ne etuhiukset eivät vaan yksinkertaisesti pysy millään muulla tavoin paikoillaan! :D♥

nnn
13/16 | 

Itsellä sama tilanne! Ajattelin, että haluaisin kesäksi kasvattaa otsiksen pois, jotta pääsisin tekemään monipuolisemmin kaikkia ihania kesäisiä "hippilettikampauksia" :D Tykkään otsiksestakin, ja se on ollut minulla jo vuosia ja en edes tiedä sopiiko minulle enää paljas otsa, joten koko aika fiskarsit näyttävät yhä houkuttelevammilta.

Vihaan tätä kasvatusvaihetta. Minulle ei yhtään sovi hiusten vetäminen ylös ja tuota lettiä olen kyllä kanssa hyödyntänyt, mutta jotenkin en saa lyhyimpiä hiuksia pysymään siinä kauaa ;<

Yritän kuitenkin taistella, josko en napsaisis tätä lyhyemmäksi. Ensi syksynä voisi sitten taas leikata otsiksen uudestaan, näin saisi jotakin uutta hiuksiin silloinkin.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
15/16 | 

Ensinnäkin kannattaa tahmaistaa otsatukkaa jollain, jolloin se on helpommin kontrolloitavissa. Esimerkiksi hiuspuuterilla tai Klippoteketin kuivashampoolla saa hyvin lisää rakennetta. Koska otsis on melko lyhyt, sitä on vaikeaa käsitellä ilman tuota lisätukea. Sen jälkeen letitys, esim tässä on hyvä ohje, mutta toki aloittaa letin vain ylempää koska otsiskin on lyhyempi :) eli en aloita lettiä korvan yläpuolelta, vaan otsiksen tyvestä ns. sivujakauksen kohdalta. http://www.kissandmakeup.tv/2012/03/hair_how-to_the.html

Mun mielestä toi hiuspuuteri on onnistumisen ydin, näin ainakin itselläni koska olen tumpelo :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Tanja
16/16 | 

Ja saisiko sitten vielä opastuksen, että miten ihmeessä tuosta letistä saa noin kauniin?! Omat etuhiukseni olen saanut jo melkein kasvatettua pois, ulottuvat nenänpäähän, mutta eivät silti asetu nätisti (ainakaan sivujakauksella). Ja kun yritän tehdä vastaavaa lettiä, niin lopputulos on joka suuntaan sojottava pötkö. :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013