Minulla oli jäänyt julkaisematta yksi asu kesäkuulta ja luonnosta avatessani alkoi naurattaa. Oliko silloin muka niin kylmä että yllä piti olla pitkähihainen mekko ja saappaat :D tuntuu ihan utopistiselta! Samalla aloin fiilistelemään syksyvaatteita krhm. Antakaa anteeksi.


r5

r5

Mekko: eBay / Peacocks

Saappaat: Neosens

Takki: Vero Moda


r6

r6


r7

r7

Olin eilen ihan varma että oli maanantai, kunnes joku sivisti minua että on itseasiassa sunnuntai. Nyt sitkeästi miellän päivän tiistaiksi eli lomalaisella alkaa olla ilmeisesti jo täysi rentoutus päällä, kun viikonpäivillä ei ole enää väliä :)

Kommentit (4)

1/4 | 

Haha, sama vika! Mullakin on ajantaju jotenkin ihan hämärtynyt, kun olen kesälomalla. Parasta oli kuitenkin, kun mieheni toivotti Makuunin myyjälle hyvää viikonloppua, vaikka oli keskiviikko. Hups. :D

: ) Pirtsakka :)
3/4 | 

Kyllä se syksy sieltä tulee.
Kyllä muuten yhtenä päivänä oli melko kylmää lämmintä vain + 12 astetta ja minäkin vedin tuulitakin niskaani kun paleli.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011