Hei kaikki otsislikat, kokeilkaa vaihtelun vuoksi vähän erilaista otsatupsua. Maailman helpoin tapa piristää päivää on uusi kampaus. Normaalisti suorana jäpittävän otsiksen kähertäminen muuttaa ilmettä itseasiassa aikalailla. Ja helposti! Pyöreäreunaisen suoristusraudan kanssa yksi kiepsautus ja se on siinä. 

Käherrys toimii erityisesti silloin, kun otsis on päässyt kasvamaan liian pitkäksi ja haittaa näkökykyä. Kuten minulla, lähes jatkuvasti. Pitäisi muistaa suoristusrauta useammin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (22)

Juno
7/22 | 

Jos minä yrittäisin tuota, näyttäisin lähinnä tarhapöllöltä! Mutta tuollaisessa paksussa tukassa toimii tosi hyvin.

Haiha
9/22 | 

Hieno on!

Ehkä hieman hassu kysymys, mutta kysyn silti: mistä suunnilleen ihon sävyinen (alus)toppisi on? Olen metsästämässä paraikaa juuri tuontyyppistä toppia.

10/22 | 

Oi kuinka nättinä olet taas kerran! :) Mulla oli varsin usein tapana kiepauttaa otsis samalla tavalla, kun otsatupsuni oli vielä olemassa. Nyt oon kasvattanut otsiksen leukaan asti, mutta välillä otsista tulee ihan kauhistuttava ikävä. Jotenkin se kehystää niin ihanasti kasvoja... äärgh, pitäisköhän sitä taas siirtyä otsistytöksi! :D

Cata
12/22 | 

Kaunis! Jotenkin en silti usko, että itsellä näyttäisi ollenkaan noin hyvältä tuo kampaus

Natalia
14/22 | 

Itse föönaan ja käännän otsiksen suoristimella joka aamu! Se ei vie kuin max 2 minuuttia :)

Moni kaverini on luovuttanut ja kasvattanut otsiksen pois, koska sen laittaminen on kuulemma niin vaivalloista... Itse olen jo tottunut tähän ja minusta se on miltei nopeampaa kuin hampaiden pesu :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011