Could U be the most beautiful shoe in the world..

Olin ihastuksesta mykkänä ja melkein tippa linssissä, kun Otso edellisenä viikonloppuna Helsingissä ojensi kenkäpaketin minulle. Upeat uniikit nilkkurini olivat valmiit. Jos joku ei muista syksyisiä postauksia aiheesta, niin kyseessä on tulevan jalkinemestarin, Otso Mäensivun, yksinomaan minulle suunnittelemat ja valmistamat kengät.

Otson alkuperäinen luonnos unelmieni nilkkureista oli tämä:

ostomaensivuMinulla ei ollut suunnitelmaan mitään muuta osaa kuin että kerroin kuinka korkean koron suunnilleen haluaisin ja että millainen koron muoto viehättää. Otso osaa näköjään lukea ajatuksia, koska en ole IKINÄ nähnyt yhtä kaunista nilkkuria. Tottakai hän kysyi minulta vielä suunnitelman jälkeen onko muutostoiveita, mutta eipä ollut tarvetta, miksi muuttaa täydellistä.


o1

o1


o2

o2


o4

o4


o3

o3


o5

o5


o6

o6


o7

o7

Kannattaa käydä tutustumassa Mäensivu Bottierin kengäntekopostauksiin, ne ovat äärimmäisen mielenkiintoisia tavalliselle kuluttajallekin. Minulla ei noita ennen ollut minkäänlaista käsitystä miten kengät tehdään. Omien nilkkureideni vaiheita käydään läpi esimerkiksi tässä KLIK.

Ette usko, millaista on vetää jalkaan korkokenkä, joka on suunniteltu juuri sinun jalallesi. Se istuu kuin hansikas, tukee jalkaa juuri oikeista kohdista ja kävely on automaattisesti luontevaa. Näiden kenkien kanssa todella ymmärsin, mitä tarkoitetaan täydellisellä lestillä.


j41

j41

Toistaiseksi silittelen kenkiäni kotona ja haaveilen kuivista kaduista, että pääsen ulkoiluttamaan niitä. Ensimmäisen kerran kaunokaiset pääsivät ulos (sisälle) Burleskifestareilla, josta yllä oleva kuva on todisteena. Joudun varmaan pakottamaan itseni käyttämään noita ulkonaulkona, koska tällä hetkellä fiilis on äärimmäisen suojelevainen. Haluan muovittaa ne hyllyyn, ettei niille vain tapahdu mitään! Yritän kuitenkin tässä parin lumikuukauden aikana asennoitua siihen, että kengät on tehty käytettäviksi, vaikkei se helppoa tule olemaan.

Kiitos vielä kerran Otso, olet NERO! Toivon todella, että herra tekee joskus kaupallisen malliston, että mahdollisimman moni nainen pääsee nauttimaan upeista kengistä. Miksi tuhlata elämäänsä tylsiin kenkiin, jos kerran suunnittelijoiden kynistä lähtisi tälläisiäkin malleja. Kyllä Suomessakin osataan!

Kommentit (28)

Fiipi
1/28 | 

Upeat!!!! Eihän omalle jalalle tehtyjen kenkien jälkeen varmaan tee enää mieli edes pitää muita kenkiä!

Mutta nyt hävettää kysyä näin upeiden kenkien postauksessa niinkin tärkeää asiaa kuin mistä katsot netistä HIMYM-ohjelmaa? Oon koittanu löytää sivua mikä pyörittäis jenkkiohjelmia mutta en ole löytänyt vielä.

neurotic
2/28 | 

Fiipi, ootko kokeillu tv-links.eu:ta? Sieltä mä katon kaikki sarjat, myöskin HIMYM:ia :)

Sparkling Day
3/28 | 

Suloisimmat kengät, mitkä olen koskaan nähnyt! Onko Otso tehnyt vielä kokonaista mallistoa vai saako näitä vain mittatilauksena?

4/28 | 

Kauniit on kengät :)

Offtopicina vielä mainitsen, että netin syövereistä löytyy sellaisiakin helmiä kuin iwatchhowimetyourmother.com - kutakuinkin joka jaksolle löytyy toimivia linkkejä. Idea pätee joihinkin muihinkin sarjoihin, mm. iwatchtwoandahalfmen.com, iwatchdesperatehousewives.com jne.

Anni
8/28 | 

Täydelliset. Olen rakastunut.

Nyt ei sitten muuta kuin elämäntehtäväksi hankkia itselle samanlaiset. Tai siis, samantapaiset. D:

11/28 | 

Ihanat kengät!

Ja kengistä puheenollen, oletko huomannut että YLEltä tulee dokumentti Minna Parikasta ja hänen kengistään 4.3. klo 20. Ykköseltä. Että jos kiinnostaa.....

12/28 | 

Mahtavat ja kauniit kengät! En uskaltaisi noita kyllä käyttää. Täytyy kyllä sanoa, että Otson kädenjälki on ihan mahdottoman siistiä ja tyylikästä! Jatka vain samaan malliin :o)

Kummallinen Kukka
13/28 | 

Nyt kyllä nainen ja kenkä kohtaa täydellisesti. Aivan upeat ja susta huomaa kuinka ylpeä olet niistä. Jokaisen naisen pitäisi kantaa kenkänsä noin! Rakastan muutenkin paneutumistasi kenkiisi ja niiden huoltoon ja hoitamiseen, sydämeni itkee aina kun näen kaltoin kohdellut kengät, voih. Ihanaa, että tämä mahdollisuus sattui juuri sulle ja haluaisinkin kysyä, tuliko kengille huima hinta? En mitenkään tarkoita udella, vaan harkitsen itsekin täällä..himottaisi hirveästi! Ei muuta kun, mukavaa kevään odotusta sinne :))

saima
16/28 | 

Mahtavan upeet!

Mua kiinnostais myös tuo hintapuoli? Oon jo useamman vuoden haaveillut mittatilauskengistä ja tässä tuntuis olevan osaava ja taitava tekijä...

mira-bella
17/28 | 

Nyt ei voi kuin huokaista täydestä ihastuksesta koko kokonaisuudelle: loistavaa suunnittelua ja loistavaa työtä. Onnittelua kummastakin lahjasta/taidosta. :)

18/28 | 

Oi että! Kyllä on kauniit kengät! Aivan mahtavat! Niitä voisi vain katsella näin kuvistakin vaikka kuinka kauan. Bueno! Onnea kenkäperheenlisäyksestä! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012