Vuoden 2016 ensimmäiset roller derby Suomi Cupin matsit rullaillaan Oulussa 13.2. lauantaina. Ei varsinaisesti haittaa, koska Oulu osoittautui viime kesänä kerrassaan mainioksi kaupungiksi ja sinne on aina kiva mennä kylään. Joten perhe Tapojärvi pakkaa ensi viikolla kimpsut ja kampsut autoon ja lähtee viikonlopuksi mummolaan. Ideana on viettää miehen kanssa lauantai Linnanmaan liikuntahallilla roller derbyn parissa, ja meidän Anni taas saa viettää laatuaikaa Oulussa asuvan mummonsa ja kummitätinsä kanssa.

13.12. on melkein ystävänpäivä, ja mikäs sen romanttisempaa kuin kököttää monta tuntia hikisessä hallissa oman sulhon kanssa :D 

Nyt kun kerrankin voin vinkata oululaisillekin jotain mahtavaa, niin VINK VINK että ensi viikon lauantaina voi tehdä tuttavuutta roller derbyn kanssa halutessaan vaikka koko päivän klo 11:30 alkaen. Sitäpaitsi Oulun oma joukkue on ihana, tiedän koska pieni talo Pätsiniemessä toimi majatalona viime syksynä osalle joukkuetta. Ja tosi kummallista oli se, että kaikki tuntuivat olevan lääkäriopiskelijoita :D rankka tuleva duuni, rankat huvit? Kolme peliä luvassa: Oulu - Kallio / Helsinki - Tampere / Kallio - Turku.

Pitää vielä vilauttaa tätä tapahtumajulistetta, sillä se on ihan heittämällä suosikkini kaikista tähän asti näkemistäni julisteista. W.O.W. Sen on tehnyt sarjakuvataiteilija Mari Ahokoivu

FB-tapahtuma löytyy täältä.

Kommentit (5)

Sussu
1/5 | 

Ihana juliste 10/10! Toivottavasti Horojen kotiotteluissa nähtäis kans tämmösiä! ;)

Vierailija
2/5 | 

Milloin palaat itse pelaamaan? Tuota lajia aion joskus kyllä kokeilla, jos muutan joskus suureen kaupunkiin!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

En usko että palaan koskaan enää A-joukkuetasolle, koska ei yksinkertaisesti aika riitä panostamaan siihen tarpeeksi perheen ja kahden duunin kanssa. Mutta harrastelijahöntsäämään haluaisin ehtiä kerran viikossa, mutta sekin on osoittautunut ylivoimaiseksi tällä hetkellä :( mutta kyllä se elämä tästä vielä toivottavasti antaa periksi sillekin että viettäisin edes yhden illan viikossa Tampereella. 

Suosittelen kaikella lämmöllä derbyä, ja seuroja alkaa olla jo pienemmissäkin kaupungeissa ympäri Suomen :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

-m-
3/5 | 

Meinasin jo kommentoida että on siellä ainakin sarjakuvapiirtäjä pelaajissa, ja kirjastontätiopiskelija, molemmat omia entisiä/nykyisiä luokkakavereita, mutta Marin julistehan täällä sitten näkyikin. :) Harmi kun en ole Oulussa, rollerderby olisi kiinnostanut itseäkin lajina jollen olisi niin armottoman kömpelö yhdistelmässä luistimet+joukkueurheilu, inlinereilla sentään yksinäiset luistelureissut olen suunnilleen pysynyt pystyssä mutta ringettetraumat ovat pysyvät... :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011