Nyt se vihdoin alkaa, TV-sarja nimeltä Matkantekijä. Matkantekijä on 16-osainen sarja joka perustuu yhden kaikkien aikojen suosikkikirjailijani, Diana Gabaldonin kirjoituksiin. Gabaldonin kirjasarjan ensimmäinen teos tosin on Muukalainen, ja vasta kolmas Matkantekijä, joten tämä sarjan nimen suomennos on vähän erikoinen?!

Kiitos tuhannesti sille lukijalle joka tästä hetki sitten vinkkasi, olisin saattanut missata sarjan alkamisen ihan kokonaan.


Vaikka Gabaldonin kirjat eivät olisi tuttuja, uskoisin että tämä sarja on kiinnostava siitä huolimatta jos aikamatkustus, historiallinen Skotlanti ja huikea rakkaustarina kolahtaa.

Minulla ei meinaa pysyä sukat jalassa kun intoilen huomista niin paljon!!!!!

Outlander - Matkantekijä, TV1 klo 21:05 torstaisin, ensimmäinen osa huomenna 14.5.

Kommentit (15)

lmm
2/15 | 

Olen ahminut nämä kirjat kahta uusinta lukuun ottamatta kahdesti. Olin aluksi todella, todella skeptinen sarjan suhteen, ja päätin jo kertaalleen etten edes katso. Yllätyin kuitenkin positiivisesti.

Mutta pienet muutokset tarinassa ketuttavat suunnattomasti. Ketutus alkoi muistaakseni [SPOILER, ellet ole lukenut kirjaa] noitakäräjillä ja sen jälkeen on vaan ketuttanut, enkä tiedä haluanko katsoa loppuun asti.

Jamien näyttelijä on aika todella hot, mutta ei kyllä täysin vastaa mielikuvaani. Mutta sitten taas, onko se edes mahdollista löytää sitä *täydellistä*, koska mun täydellinen ei ole sun täydellinen.

Roosa
3/15 | 

Oon niin kauan oottanut,että tästä kirjasarjasta tehtäs tv-sarja ja kun tämän sarjan yks ilta löysin ihan sattumalta nii voi luoja sitä hihkumisen määrää!Eikä sarja tosiaan ole jättänyt kylmäksi, vaikka eka Claire ei näyttänyt mielestäni yhtään itseltään :D Mielestäni hyvin tehty ja ah se skottiaksentti <3

Sissi
4/15 | 

Mä katsoin viime syksynä pari ekaa jaksoa, mutta silloin jotenkin en päässyt imuun, vaikka tykkäsinkin kirjoista tosi paljon silloin herräisä melkein 20 vuotta sitten :D Mutta nyt ajattelin aloittaa uudelleen sarjan, ehkäpä myös kirjat :)

Pulusesi
5/15 | 

Ulkolinja: Halpavaatteen kallis hinta kannattaa katsoa. Sen näkee vielä Areenasta.

Siri
6/15 | 

Löysin tämän kirjasarjan viime vuonna ja vei kyllä ihan mennessään! Ollaan miehen kanssa katsottu nyt kaikki julkaistut jaksot ja sarja on kyllä myös mun mielestä todella onnistunut! :) Aluksi Jamie oli ihan "väärän" näköinen mutta nyt oon jo vähän rakastunut :D

7/15 | 

Voi Nelliina, oot kyllä ihan paras! Olen lukenut blogiasi jo monta vuotta, mutta en ole aiemmin kommentoinut. Sulla on niin samanlainen maku mekkojen ja näköjään muunkin suhteen, että alkaa olla jo huvittavaa. Vauvankin kanssa ollaan kaimoja. ;) Itsekin olen jo kaksi kuukautta odotellut, että tuo sarja alkaisi ja odottelen ihan innolla iltaa, että pääsee katsomaan.

mia
8/15 | 

Täytyy antaa sarjalle vielä mahdollisuus. Eka kirja oli niin hirveää skeidaa, että sen loppuun taisteltuani, en enää kyennyt rankaisemaan itseäni jatko-osilla. Inhosin melkein yhtä paljon kuin Gone Girliä.

Helmi LaLuna
9/15 | 

Komppaan edellisiä, erittäin hyvin tehty sarja. Asiaan voi tosin vaikuttaa se, että kirjailija itse on ollut mukana sarjan teossa. Vilahtaapa Diana ruudussakin ekassa jaksossa :) Ainoa mikä mua oikeastaan mättää, on Jamien hiukset, ne ei ole tarpeeksi punaiset!!! ;( Mikäli sarjaa jatketaan tarpeeksi pitkälle, saan kyllä hepulin jos Briannalla ei ole tulipunainen kuontalo :)

Päivi J
10/15 | 

Olenkin jo katsonut sarjan kahdeksan ensimmäistä jaksoa ja siinä oli mielestäni oikein onnistuneesti saatu vangittua kirjasarjan "henki". Vähän aikaa kyllä kesti, että uskoin sarjan Jamien olevan "oikeasti" Jamie, kirjojen perusteella olin kuvitellut hänet jotenkin erilaiseksi. 7. jakso on sitten aivan ihana, näet sitten :)

11/15 | 

EIKÄ!!!!! Oon jo monta vuotta miettinyt, että tuosta kirjasarjasta sais hyvän tv-sarjan! Just lainasin kirjastosta sydänverelläni kirjoitettu -osan. KIITOS KIITOS vinkistä. Ps. tosin jos tuossa kuvassa on Jamie niin ei kyllä yhtään vastaa miun mielikuvaa...

Floora
13/15 | 

Olen kanssa katsonut nyt ensimmäiset kahdeksan tai yhdeksän jaksoa, ja sarja on ihan huippu! Se olisi ollut tosi helppoa tehdä ihan "yli", mutta sen sijaan kirjojen tunnelma on mielestäni saatu vangittua varsin mallikkaasti. Alku on vähän hitaanlainen mutta parin jakson jälkeen olin ihan koukussa.
Olin itse aluksi vähän epäileväinen Clairen ja Jamien esittäjien suhteen, koska he eivät vastanneet mielikuviani (koskapa niin olisikaan). Näyttelijät tekevät kuitenkin tosi hyvää työtä eikä minulla lopulta ollut vaikeuksia uskoa heidän tulkintojaan.

Malla
14/15 | 

Itse olen katsonut netistä jo 14 jaksoa (ensimmäinen kausi siis tuo 16 jaksoa) ja aivan koukussa ollaan! Uskoisin, että kirjojen ystävänä pidät sarjastakin :) Ensimmäisessä jaksossa vielä hieman vierastin näyttelijävalintoja, mutta sittemmin olen kyllä kääntänyt kelkkani ihan täysin! Diana Gabaldon oli mukana valitsemassa näyttelijöitä ja tekee myös itse cameon muistaakseni toisessa tai kolmannessa jaksossa :)

Antoisia katseluhetkiä! Itse odottelen kauhunsekaisin tuntein seuraavaa jaksoa: Wenthworth Prison. Hrrr...

15/15 | 

Diana Gabaldon on yksi minunkin suosikkikirjailijoistani ja olen nyt lukenut Muukalaisen ja Sudenkorennon. Eilen löysin Ideaparkista Matkantekij-kirjan, joten pitää sekin lukaista piakkoin :).
Outlander - Muukalainen tuli viime vuonna tv:stä, satuitko katsomaan? Itse missasin sen, mutta löysin CDON:lta tuon kauden ja katsoin sen muutamassa päivässä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012