Ensimmäinen kommentti mitä sain läheiseltä tästä villakangastakistani, oli että näytät ihan joltain tuomiopäivän enkeliltä. Pyrskähdin nauruun ja totesin, että nyt on täydellinen takki käsillä. Uskoisin että tämä Ivana Helsingin Gram-coat on yksi niistä vaatteista jota joko vihaa tai rakastaa. Minä luonnollisesti kuulun tuohon jälkimmäiseen porukkaan.

Ostin tämän käytettynä ihan puoli-ilmaiseksi. Myyjä oli itse todella ihastunut takkiin, mutta ei ollut kuitenkaan osannut käyttää sitä. Minuun tärähtää tämä 70-luvun boheemi folk-tunnelma kuin leka, sukat pyörivät jaloissa kun Helsingin reissulla sain takin lopulta käsiini.

This is for you Gram -mallisto on parin vuoden takaa, se on Paola Suhosen kunnianosoitus 26-vuotiaana (1973) kuolleelle amerikkalaiselle country-tähdelle Gram Parsonsille. Malliston printtejä on helpompi ymmärtää, kun tietää tarinan niiden takana. Parsonsin legendaarinen Nudie-puku oli yksi tämän malliston innoittajista.

Oli hauska ostaa takki samanlaiselta Ivana Helsinki -fanilta kuin itsekin olen, myyjä totesi vielä lopuksi että luopumisen tuska ei ole niin suuri, kun takki pääsee hyvään kotiin :D

Kommentit (9)

heidiaa
1/9 | 

Sä sitten löydät ihania käytettyjä juttuja. Itse en sitten millään bongaa mitään kivaa käytettynä. Aina tulee huti ostos jo kirpparilla ym yrittää shoppailla.

Eustoma
3/9 | 

Kyllä upea takki! Itselläni on sama ongelma, että jos löydän jonkin ihanan ja erilaisen vaatekappaleen en osaa käyttää tai yhdistää sitä muihin vaatteisiin. Sinulta tuo näyttää sujuvan. :)

Salli Eväste
4/9 | 

Oi! Ihana nähdä, miten upea Gram on sinun päälläsi! Siis just täydellinen. 

Vierailija
5/9 | 

Ymmärrän tuomiopäivään liittyvän mielleyhtymän,mutta takki on tyrmäävän upea upean kantajansa päällä!

Kissanviiksi
6/9 | 

En kestä!! Tää on niin paljon kivemman mallinen kuin itsellä oleva lyhyt takki :)

Evestiina
8/9 | 

Pakko kysyä, mistä löysit tän takin? Itellä ollu tämä nimenomainen versio etsinnässä iät ja ajat, en oo nähnyt liikkuvan missään. Vinkkiä mistä kannattais etsiskellä? :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010