On keksintöjä jotka tuntuvat ensin ihan älyttömiltä, mutta hetken aikaa niitä ihmeteltyä muuttuvatkin maailman parhaiksi jutuiksi. Esimerkkinä tämä seuraava kuvioitu pahvi, joka on tarkoitettu maljakon ympärille. Sitä voisi kysyä että eikö maljakko sellaisenaan riitä. Aluksi mietin että voiko turhempaa olla, kunnes vuoden 2013 interior innovation awardinkin voittanut keksintö alkoi aueta.

Ostin Pepe Heykoopin Paper Vase Coverin (-20%, hintaa jäi reilu 20e) Tampereen Design Boulevardista, kun viime viikolla poikettiin siellä blogitapahtuman merkeissä.Avataan myyntipakkaus ja taitellaan pahvitötterö itselle mieluisaan muotoon:


 

Otetaan nuupahtaneet viimeisiään vetelevät tulppaanit:


Tadah:Jos harrastaa esimerkiksi yksittäisten lupiinien leikkaamista maljakkoon, tämä pahvitötterö vie kokonaisuuden ihan uudelle tasolle. Kapea pullo maljakkona pitkävartisen yksittäisen kukan kanssa ei näytä juuri miltään, mutta pahvikehyksen kanssa näyttääkin tosi kivalta. Minä odotan erityisesti kultapallojen kukintaa loppukesästä, ne säilyvät leikkokukkina todella hyvin.

Ovela pahvitötterö, turhuuksien turhuus vai nerokas keksintö?

Kommentit (14)

Nany
3/14 | 

Kuvio on hieno, mutta muutenhan tuo näyttää vähän muodottomalta möykyltä, joka vie huomion kukilta, eikä positiivisessa mielessä :D Mutta jos sitä voisi taitella niin, että se ei tulisi noin korkealle ja muoto säikyisi maljakkomaisena, niin sitten voisin lämmetä. Tai ehkä jos tuohon laittaisi vain yhden tai muutaman pitkävartisen kukan? Mutta nää taitaa olla taas niitä ylikalliita design-hömpötyksiä, joiden tarkoitusta en vaan kertakaikkiaan ymmärrä :/

kurohime
5/14 | 

Samantapaisia maljakon "suojuksia" myydään ainakin Japanissa. Mutta ne ovat hopeisia! Aivan upeita ja ihania. Ja niitä oli erikokoisia.
Voi käyttää just samoin kuin tässä, maljakon ympärillä tai sitten esimerkiksi tarjoiluun lautasena tai kulhoksi muotoiltuna.

Halina
6/14 | 

Ihan hauska idea! Saisi tehtyä persoonallisen lahjan tuolla tavalla!:) mutta hinta vähän kallis itselleni:)

katri
9/14 | 

Kaunis ja ilmainen versio tulee, kun kääntää tyhjän jauhopussin väärinpäin ja iskee maljakon sen sisälle. Varmaa siihenki vois taiteilla kuvioita halutessaan. Sytyn kyllä tälle maljakkotrendille!

JohannaH
10/14 | 

No nyt ei kyllä auennut minullekaan tämän hienous. Rutisteltu maitotölkki on se, mikä tuosta tosiaan lähinnä tulee mieleen. En tiedä, toimisiko jokin toinen kuviointi tai väritys ja erilainen muotoilutapa paremmin, mutta luulen, että pidän itse enemmän kauniista ja yksinkertaisesta lasiastiasta.

minora
11/14 | 

Oi, tämä on se syy, miksi kaikkina näinä vuosina olen aina palannut blogiesi (tätä siis selailen nyt pitkästä aikaa) pariin - elämäniloa tihkuvat sanavalinnat. Nojoo, tietty kaikki muukin sisältö, mutta sanavalinnat kuitenkin. Ovela pahvitötterö! ja viikko alkaa iloisesti. Kiitos!!! Voi, miten hyvä mieli tästä tuli ja aloin arvella, että toihan vois olla mullekin sopiva turhake...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011