Ostin Tampereen Design Boulevardista leikkuulaudan. Ei kovin eksoottinen ostos sinänsä, mutta eipä ole aikaisemmin tullut mieleen että leikkuulautakin voi olla kaunis. Olen tähän asti käyttänyt ihan tyytyväisenä Ikean muovilärpäkkeitä ja piilottanut ne laatikkoon käytön jälkeen. Ferm Livingin raidallista lautaa ei tarvitse piilotella, se voi roikkua vaikka seinällä.Kaksipuoleinen lauta toimii myös tarjoilussa, viimeksi kannoin pöytään muffinit raidallisen alustan päällä. Olen myös tarjoillut laudalta esimerkiksi kääretorttua. Tunnustettakoon että koska lauta on niin kaunis, se on minulla ensisijaisesti tarjoiluastiana ja ne Ikean muovilärpäkkeet ovat edelleen leikkuukäytössä.
Samalla reissulla ostin Kantriinasta lisää muffarivuokia. Miss Etoilen leivontatuotteet ovat ehkäpä kauneimpia mahdollisia, maailman helpoin keino koristaa juhlapöytä.

Kommentit (11)

1/11 | 

Kauniit leikkuulaudat (ja miksei samalla tarjottimetkin) ovat kyllä elämän suola. Niillä piristää niin hyvin aina pöydän vaikkei olisi edes tarkoituskaan! Ja ihan oikeassa olet, ne ikean lärpäkkeet kannattaa kanalle ja lihalle säilyttää, itse en ainakaan hennoisi sellaisia tuotteita näin kauniiden lautojen päällä edes harkita leikkaavani!

hanna
www.hannamariav.com

Petra
4/11 | 

Missä tuo Kantriina sijaitsee? Olemme tulossa Tampereelle päin noin kuukauden päästä ja monesti olen ihastellut noita vuokia! Tahtoo myös!

Riikka
5/11 | 

Pirkanmaalla pyöriville vinkiksi, että Kangasalan Löytötexistä löytyy vaaleansinisenä ja pinkkinä noita polka dot muffinssivuokia, hinta oli muistaakseni 3,90e 25kpl.

6/11 | 

Nään jo toisen kerran lyhyen ajan sisään tuollaisen mustan ripustushässäkän, joka olis just passeli meidän vastarempattuun keittiöön. Onko sulla heittää vinkkiä mistä noita saa?

katja
7/11 | 

Niin käykö noi pahviset muffinssivuokat uuniin,taikina lätkästään suoraan sinne?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012