En voi käsittää mitä mielessäni liikkui silloin kun kannoin kotiin ihastuksesta soikeana kirkkaudessaan neonvärejä lähenevän violetin vekkihameen. Normaalisti näin kirkas vaate ei ole yhtään minua, vaikka perusväreistä pidänkin. Mutta kannatti seota, hame on ollut paljon käytössä.
Nyt on sentään vähän pirteämmät fiilikset menossa kuin eilen, kun sain nukkua viime yönä ruhtinaaliset 9 tunnin yöunet. Alan olla kohta vakavasti sitä mieltä että kuulun jonnekin aurinkoiseen lämpimään maahan talvikausiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

1/3 | 

Kannoin syksyllä kaupasta mukanani suunnilleen tuon väriset farkut ja fiilis oli: että ihan julkisestiko ajattelin liikennemerkkinä esiintyä =D Mutta oikeasti väri on hirmu kiva juurikin tumman sinertäviin tai mustaan yhdistettynä. Pikku piriste tasaisen ruskeanharmaaseen maisemaan eikä takuulla jää keltään huomaamatta ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011