Toin Barcelonan reissulta mukanani aurinkolasien lisäksi myös pehmoisen jättimäisen pääkalloneuleen. Tämä oli minun kohdallani totaalinen sivupolku, en normaalisti tunne pätkääkään vetoa pääkallokuoseihin (yksi niistä harvoista printeistä, joka ei mielestäni sovi minulle). Alitajunnassani vaikutti todennäköisesti McQ Alexander McQueenin pääkalloneulemekko, jota olen kuolannut koko syksyn. Mutta sen hintaa sen sijaan en ole kuolannut, joten lähdin "vähän" lompakkoystävällisempään suuntaan reissulla. Halusin tämän neuleen ensisijaisesti rentoilupäivien varalle, kun suurimmat tavoitteet on käydä kaupassa ja lukea kirjaa sohvalla. Mutta pikku hiljaa se ovela pirulainen hivuttautunut mukaan myös neljän seinän ulkopuolelle.


 

Tälläiset riitasointuvaatteet ovat ihan piristäviä, ne sotkevat oman vaatekaapin peruslinjaa. Mutta vaikka ihastuinkin yhteen pääkallojuttuun, pyöräilyhousuja täällä ei tulla siitä huolimatta IKINÄ näkemään. Luojan kiitos se muotivillitys tuntuu muutenkin olevan mennyt ohi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

Mymmeli
1/10 | 

Ihana kun yrität jokaisen "en ikinä mutta nyt kuitenkin..."-postauksen lopuksi vakuutella tuosta pyöräilyhousufobiastasi! Ainoa ongelma on kun ne korostavat jättikankkuja mutta sinulla on niin unelma kilometrinpituiset jalat joten miksikäs ei? Ja oon nähnyt niitä myös pitsiversioina!

ansku
6/10 | 

Voi eiiiii! Kaunis neule, mutta tuo YHDISTELMÄ! Voi apua, pakko saada oma kalloneule helmojen kaveriksi <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011