Viime viikolla yllätin itseni ostamalla värikkäitä pahveja ja arkillisen pupun kuvia askarteluja varten. Minä olen ennemmin vaatteiden ja huonekalujen tuunaaja, en niinkään askartelija. (Tässä vaiheessa ystäväni soittavat valkotakkisille, Niina askartelee). Kyse ei ole siitä ettenkö pitäisi käsillä tekemisestä, minähän rakastan sitä, mutta ei oikein meinaa kärsivällisyys riittää ihan pieniin piperryksiin. Suuria linjoja, siinä on mottoni. Tästä syystä saumuri on ystäväni, sillä saa aikaan vauhdilla :D

Kun Anni oli mennyt nukkumaan, kävin paperikasani kimppuun. Halusin ilahduttaa tyttöä heti aamulla hänen herätessään, kiinnittämällä pupuja ikkunaan Annin oman paikan viereen. Illan pimeydessä sitten leikkelin pahveista vapaalla kädellä kukkia, pupuja, pupuille vaatteita ja pääsiäismunia, ja kiinnittelin ne kaksipuoleiselle teipillä ikkunaan. Ylimääräiset koristeet ripustelin pajunoksiin joita isä ja tytär olivat käyneet hakemassa lähiryteiköstä. 

Operaationi oli täydellinen menestys, kun aamupuurolle kipittävä tyttönen kiljahti riemuissaan ikkunan nähdessään: PUPU! KUKKA! Eikä malttanut irroittaa katsettaan ikkunan värikkäistä koristeista. Minusta on tullut lapsen myötä ihan täysi pehmoilija, Annin ilo on minulle tuplailo. 

Tämä ikkunaan kiinnittely on tällä hetkellä ajankohdallisesti ihan nappiaika, sillä kohta alkaa joka keväinen ikkunoiden peseminen. Sen urakan jälkeen kirvelisi laittaa puhtaisiin laseihin enää mitään, mutta tällä hetkellä voisin maalata joka luukkuun vaikka millaista sormiväritaidetta. 

Kommentit (3)

Aba
2/3 | 

Noissa pupuissa olisi ainesta vaikka lastenkirjaan kuviksi =)
Hyvinhän se tuo pipertelykin näyttää siis sujuvan,ihania!

Oija
3/3 | 

Ihania koristeita, olet ilmiselvästi taiteilijasielu! Eikö teillä muuten Nöpö käy natustelemassa kasveja pöydältä (viittaan noihin narsisseihin)? Meidän kissat syö kaiken vihreän, vaikka kirjahyllyn päältä. Sen takia en uskalla ostaa ikinä joulu- enkä pääsiäiskukkia kun ne on kai aika myrkyllisiä eläimille :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010