n8

n8


n9

n9

Aamu alkoi "mukavalla" noidannuolella niskaan, en edes viitsi ilmaista kuinka paljon ottaa tällä hetkellä pannuun. Toivottavasti teillä on kivempi aloitus lomalle.

Kommentit (9)

Mimme
1/9 | 

Täällä ei päästä ehkä ihan yhtä pahalle tasolle, mutta oma aamuni alkoi naapurini "Walking in the air" -kappaleen oopperaesityksellä. Kaikkea muuta kuin korvia hyväilevä kirkuminen herätti minut kaiken lisäksi kesken ihanien haaveilu-unien...

Nuo kynnet ovat ihanan pirteän väriset! :)

2/9 | 

Sama pääsiäisnoidannuoli täälläkin, ai prkl! En tiedä uskallanko jumpata tota selkää/niskaa vai meneekö vain pahemmaksi. Työnteko on selkeästi vaaraksi terveydelle. :D

x-ray
3/9 | 

Mutta noidathan kuuluu pääsiäiseen! :D Ei vaan.. toivotaan, että se helpottaa siitä nopeasti. :)

-
4/9 | 

Voimia selän kanssa! Hei haluan asiaan liittymättömästi kysäistä sormuksistasi! Hurmaavan ihanat ja yksinkertaiset ovat. Mikä on koko ja materiaali? :)

K
5/9 | 

Hei, kysymys ilman aasinsiltaa tähän: Tiijätkö vastaavaa nettikauppaa kuin Modcloth, josta saisi yhtä kivoja retrohenkisiä mekkoja? Ja vois maksaa visalla?

Modclothista voi tilata ainoastaan paypalilla, ja mulle kävi äskettäin niin että paypal -tililtäni "katosi" rahaa, eli siellä näkyi tilisiirto jota en itse ole tehnyt, joten en taida k.o. palveluun enää kajota.

6/9 | 

Ihanat kynnet, ihan loistava ajatus! Mun pääsiäiskynnet on ihan vaaleat, täytyypä napata niistäkin muutama kuva:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011