Aurinkoinen pääsiäisloma on parasta just nyt. Pääsiäismunajahti järjestettiin heti aamulla perheen 3-vuotiaan iloksi ja töpöhäntä olikin ollut ahkerana. On samaan aikaan hienoa ja haikeaa, että tyttö kasvaa lopulta ohi näistä höpötyksistä, sillä lapsen aito riemu on täydellinen tunne. Mutta täytyy nauttia hetkestä ja painaa hetket mieleen.

Mukavaa pääsiäistä kaikille, nauttikaa auringosta!

 

Kommentit (3)

Amaalia
1/3 | 

Meillä ei vielä pitkänäperjantaina syödä tai piilotella munia :). Omasta lapsuudesta poiketen lapset pääsi kyllä ulkoilemaan, mutta muuten vietettiin aika rauhassa päivä.

Vierailija
2/3 | 

Oi, tuo aika oli niiiin ihanaa, kun lapset etsivät innoissan pääsiäismunia. Voin lohduttaa sua, että vaikka ihanat höpsötykset jäävät taakse, niin onnelliset muistot pysyy. Kuuntelin juuri eilen onnellisena, kun 19v poikani kertoi ystävälleen vuosien takaisesta pääsiäismunajahdista, et kerran mä löysin yhden munan saunasta ja toisen mikrosta... Sinä ja perheesi saatte nauttia vielä pitkään pääsiäispupuista, tontuista ja hammaskeijuista. Aika aikaansa kutakin ja sitten ne ovat ihania muistoja!

Ihanaa pääsiäisenaikaa sinulle ja perheellesi, Tiina

Vierailija
3/3 | 

Vielä saa hetken nauttia. Meillä 11- ja 14-vuotiaat pyytää edelleen piilottamaan pääsiäismunat 😄

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010