Tässä täysin ylikäytetyssä Selected Femmen villakangastakissani ei ole vuoria. Nyt alkaa olla hintsusti sellainen pakkasraja käsillä, että en kohta voi enää käyttää tätä. Pelkkä villakangas ei nimittäin suojaa tuulelta kovin hyvin, ja huh sentään että eilenkin tuuli suhteellisen hyytävästi. 

En olisi kuuna päivänä uskonut, että käytetyimmät takkini (tämä ja se kukkakuosinen) ovat vaaleanpunaisia. Sävy toki on haaleaa hattaraa eikä pinkkiä, mutta siltikin.

PURAn paksulla villahuivilla (saatu blogin kautta) ja ystäväni neulomalla paksulla pipolla on saanut kivasti lisäaikaa tälle takille.

Harmaan ja vaaleanpunaiset sävyt sattuvat sopimaan vielä hiuksiinikin, kuten ystäväni tuossa hetki sitten huomautti. Ehkä olenkin valinnut alitajuisesti tukkaan sopivan takin :D

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Aivan ihanan värinen asukokonaisuus! Jännä, kuinka olen itsekin nyt kolmekymppisenä alkanut tykkäämään pastelliväreistä ihan eri tavalla kuin ennen. Aiemmin tuli käytettyä enemmän murrettuja ja lämpimiä sävyjä, mutta nyt pastelli viehättää.

mari.
2/3 | 

Tuo on juuri se täydellinen vaaleanpunaisen sävy, johon jopa minä paatuneena tummien sävyjen ystävänä voisin kuvitella pukeutuvani. Näyttää aivan ihanalta harmaan kanssa! Minulla on harmaa villakangastakki, joten ehkä pitäisikin neuloa pipo tuossa sävyssä sen kaveriksi. En ole koskaan neulonut pipoa, olen lähinnä villasukkaneuloja, mutta ehkä nyt on aika kokeilla. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010