En ole nähnyt unia pitkään pitkään aikaan. Hassua muuten, en ole tullut ajatelleeksi että ennen Annin syntymää näin unia melkein joka yö niin että pystyin muistamaan niistä suurimman osan aamulla, mutta nyt on monta kuukautta ihan tyhjää sillä rintamalla. Viime yö oli kuitenkin poikkeus. Ehkä saavutin vihdoin niin sikeän unen että oli ylipäänsä mahdollista nähdä painajaisia :D

Kuvituksena erään päivän kotiasu. Skootterikuvioinen retro T-paita ja lintuhame molemmat jenkkireissun tuliaisia.


Unessa siirsin melkein koko vaate- ja kenkävarastoni vaatelainaamon halliin. Tässä oli ideana se, että tavalliset ihmiset toivat vaatteensa lainaamon tiloihin (kaikilla käyttäjillä oma vaatehuonetila rekkeineen ja kenkähyllyineen), ja kerran viikossa sieltä sai käydä hakemassa satsin lainaan. Eli lainata muiden vaatteita ja antaa omansa lainattaviksi. Hirveän näppärää oli kyllä kun sai shopata "muotikirppiksellä" ilman että rahaa kului, ja viikon päästä palautti vaatteet takaisin omistajilleen.

Se painajaisosuus tässä unessa oli se, että kuljetusfirma hukkasi kaikki kenkäni! En uskonut että olisin niin kiintynyt materiaan, mutta unessa en saanut enää henkeä kun kuulin että kenkäni olivat kadonneet jälkiä (haahaa) jättämättä. Ikävä kyllä heräsin tässä vaiheessa kun ikävät uutiset oli kerrottu, eikä mysteeri koskaan selvinnyt :D

Unen jälkeen mietin että jos näin oikeasti kävisi, niin mitäs sitten. Mitä monoja tulisi eniten ikävä? Ehkä tätä on aika pohtia joulukuussa 24 päivän ajan, sillä kenkäjoulukalenteri tekee tänä vuonna paluun. Päätin sen tässä juuri nyt. Blogini alkuperäinen idea oli höpöttää kengistä muiden kenkähullujen kanssa joten sitä soppaa on nyt luvassa ja paljon.

Ps. olin unessa kuin lapsi karkkikaupassa kun pyörtyilin muiden vaatelainaamon 39-40 koon kenkähullujen kenkäkokoelmien edessä ja mietin että saan pian käyttööni kaikki ne upeat kenkäparit huh! And world peace.

Kommentit (12)

rosa
6/12 | 

Mua naurattaa kun avasin uusia merkintöjä sisältäviä lukemiani blogeja välilehtiin, nyt luen tätä ja seuraavalla välilehdellä on blogiteksti jonka otsikko on "Kadonneiden kenkien kirous" :DD Vaikka siinä tekstissä kyse on hevosenkengistä, mutta silti.

Jasmin
7/12 | 

Eikä mä en kestä! Maailman paras uni :D Toisaalta varmaan suhteellisen kamala omalle kohdalle osuessa.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
9/12 | 

erittäin vakavia :D apua en ikinä voisi luopua 24 parista kenkiäni hahha :D mutta tosin, minulla on pikku nippu kenkiä valmiina huutonettiin, jotka piti laittaa jo kesällä mutta sitten tuli vauva joka ei nuku päiväunia kuin vartin kerrallaan ja se siitä hommien hoitamisesta sitten :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Rose**
10/12 | 

Hahaaa, aikamoinen uni :) vakavia asioita nuo vaatteet ja kengät!
Kenkäjoulukalenteri kuulostaa mahtavalta, en malta odottaa! Täydellisen kenkäkalenterin tekisi se, että 24 päivän ajan luovuttaisit tai myisit omia upeita kenkiäsi lukijoille, mutta ehkä se on enemmän joulunhenkeä katsella ja ihailla täältä
ruudun toiselta puolelta ilman että myös 39-jalkaisena hinkuu samoja kenkiä itselleen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011