Ei ole paitamekon voittanutta arkivaatteena. Jos sellainen vain sattuu olemaan valmiiksi silitettynä. Siinä on todella sellainen kotiaskare, jota inhoan. Silittäminen. Miksei vaatteet vaan voi olla maagisesti aina ojennuksessa ja valmiita käyttöön!

Tämä oranssinpunainen H&M:n paitamekko on täydellinen väripari NYXin Indie Flick -huulipunalle. Täsmälleen sama sävy. 

Alan olla hieman epäileväinen näiden Caracalien suhteen, ne eivät nimittäin vieläkään tunnu jalassa samalta kuin viime keväänä. Paremmalta kuin kuukausi sitten, mutta ei vieläkään täydelliseltä. Hellekesä alkaa olla jo ohi, joten ei pitäisi enää olla siitä kiinni. Voiko ihminen lihoa jalkaterästä :-----D Takuulla on meikäläisessä vähän kesä&grillikausi -extrapehmeyttä, mutta ei kai se nyt jalkaan vaikuta, kun kyse ei ole kymmenistä kiloista!

On oikeasti aika sietämätön ajatus, että en voisi käyttää lempikenkiäni enää huoletta. Nimim. huolestunut kenkäfriikki.

Kommentit (9)

lusene
1/9 | 

Pohdin joskus tuota jalkaterän lihomista, kun sovitin vanhojentansseissa käyttämiäni kenkiä. Kamalan puristavat :D Muistaakseni kahteen otteeseen olen kokeillut niitä tanssien jälkeen ja kummallakin kerralla ovat olleet pienen tuntuiset. Ihme jos olen joskus tanssinut niillä. Lisäkiloja ei ole tullut enkä ole saanut lapsia, joten turvotusta pitää varmaan syyttää. Elleivät kengät voi kutistua itsekseen.

Vierailija
2/9 | 

Hmmm. Ihmisen jalka käsittääkseni (oma mielikuva siis) voi kasvaa tai muuttua iän mukana vaikkei paino nousisikaan. Itelle näin on käynyt elämän aikana parikin kertaa.

Sandra__
3/9 | 

Ikävä kyllä se voi olla siitä, että jalkaterä iänmyötä leviää. Toki turvotuksilla on oma asiansa. Itselle kävi viime talven aikana niin että jalkaholvi on sen verran pettänyt, että jalka on pidentynyt ja kaikki kengät on lähestulkoon pieniä😑

Vierailija
4/9 | 

Voisiko kyseessä olla "jalkaholvin laskeutuminen"? Ihmisen jalkaterä kuulema "painuu" vanhemmiten. En tiedä tuntuisiko tuommoinen sitten jalkaterän pienoisena leventymisenä?

Rhia
5/9 | 

Olen kuullut että jalkaterän muoto voi muuttua ja ilmeisesti muuttuukin kun ikää tulee. Itse olen jo joutunut luopumaan kaikkein korkeimmista kengistä kun ei vaan enää pysty varttia kauempaa kävelemään, edes niillä jotka ennen olivat ok.
Ei siis varsinaisesti jalan "lihomista" mutta jotain jalan muodon muutosta kyllä. Olen kuullut myös että raskaus voi muuttaa jalan mallia ja kokoa, mutta tästä mulla ei ole omaa kokemusta joten saattaa olla urbaani legendaakin. Ja sulla tietty siitäkin on jo sen verran aikaa että tuskin enää vaikuttaa jos puoli vuotta sitten kengät oli vielä ok.

TT

Kyllä minulla raskauksien jälkeen kengän kokonumero kasvoi yhdellä, mutta voi johtua, että holvi laski samalla?

Venla
6/9 | 

Vie luottosuutarillesi venytykseen, se tekee ihmeitä! :) Terv. Nimim. Monet popot onnistuneesti venytyttänyt

Vierailija
7/9 | 

Minulle sanoi työterveyslääkäri tässä taannoin, että varsinkin naisilla poikittainen holvikaari (päkiän kohdalla) monesti laskeutuu (=pettää) iän myötä. Ja tämä leventää jalkaterää. Jalkateräjumpalla laskeutumista voisi hidastaa. Itselläni ikää nyt 34 v. ja tätä ongelmaa jo selvästi havaittavissa. Voi kuulemma tulla nuorillekin, jos käyttää paljon korkokenkiä tai hiukan liian pieniä kenkiä.

Täältäkin ääni suutarille venytykseen viemiselle! :)

Vierailija
9/9 | 

Mulla ei ole iästä kiinni, mutta lihominen kasvatti jalankokoa vajaalla puolella. Ostin todella hoikkana ihanat, niin ihanat Stockmann juhlavuosi -korkkarit kokoa 35, kun 36 vähän lonksui jalassa ja 5kg myöhemmin ne puristavat niin että itkettää. Nyyh.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010